Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" izdzīvo 11 vārtu drāmā un turpina cīņu par zeltu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Kurbads" izdzīvo 11 vārtu drāmā un turpina cīņu par zeltu
Juris Upītis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas Virslīgas hokejā finālsērijā pie pirmās uzvaras tika "Kurbads" (1-3), kas savā laukumā ar 7:4 pieveica "Mogo". Izšķirošā bija otrā trešdaļa, kurā mājinieki iemeta četrus vārtus pēc kārtas, tāpat izdevās atvairīt sāncenšu centienus atspēlēties.

"Kurbada" vārtsargs Mārtiņš Raitums, kurš vakar pirmajās 13 minūtēs ielaida trīs vārtus un tika nomainīts, arī šodien palika uz laukuma saimnieku rezervistu soliņa. Viņa vietā galvenais treneris Pēteris Ostošovs deva priekšroku Uldim Čalpam.

Ar 3-0 vadībā esošais "Mogo" ievadā neizmantoja vairākumu, Elvisam Želubovskim teicamā pozīcijā pieņemot pārsteidzīgu lēmumu, un pirmos vārtus guva mājinieki. 15. minūtē Juris Upītis ieslidoja uzbrukuma zonā un atstāja ripu Jurim Štālam. Viņam metiens norāvās, tomēr ripa laimīgi nonāca atpakaļ pie Upīša, kurš trāpīja starp kājsargiem – 1:0.

Tomēr piecas sekundes pirms došanās pārtraukumā "Mogo" panāca izlīdzinājumu. Štāls devās uz priekšu, tomēr pie sarkanās līnijas viņu ar efektīgu spēka paņēmienu apturēja Rūdolfs Prūsis. Sekoja pretuzbrukums un Edgara Kurmja metiens no kreisās malas, bet pirmais pie atlēkušās ripas bija Andrejs Lavrenovs.

Otrās trešdaļas ievadā "Kurbadam" bija problēmas ar disciplīnu. Vispirms 5+20 soda minūtes par rupjību saņēma Koba Jass, kam sekoja Aleksandra Galkina neveiksmīgais spēka paņēmiens un palikšana trijatā. Mājinieki izturēja, jo Rustams Begovs aizmeta garām tukšiem vārtiem un neizmantoja izgājienu vienatnē pret Čalpu, un drīz atguva vadību.

Sandis Zolmanis vārtu priekšā atrada Jāni Straupi, kurš pielika nūju un panāca 2:1. "Kurbads" turpināja uzbrukt, "Mogo" turpināja neizmantot iespējas, un laukuma saimnieki laika posmā no 35. līdz 37. minūtei palielināja pārsvaru līdz 5:1.

Metot bez Mārtiņa Giptera piespēles apturēšanas, vairākumu no kreisās malas realizēja kapteinis Toms Bluks, pēc 60 sekundēm augšējā stūrī trāpīja Rihards Remiņš, kurš izmantoja sāncenšu apjukumu, tika atstāts viens vārtu priekšā un izcēlās vēlreiz.

Otrajā pārtraukumā "Mogo" galvenajam trenerim Oļegam Sorokinam izdevās atrast dzirdīgas ausis, un viņa padotajiem ātri izdevās divas ripas atspēlēt. Vispirms veiksmīgi izcēlās Kurmis, kurš atlēkušo ripu raidīja pret Čalpas muguru un vārtos, bet 3:5 ar plaukstas metienu tālajā stūrī panāca Begovs, ripai izlaužoties cauri "Kurbada" vārtsarga padusei.

Ostošovs pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, sapurināja savu komandu, un pēc 36 sekundēm "Kurbads" nevainojami izspēlēja pretuzbrukumu trijatā pret vienu aizsargu. Ripa tika nolikta uz paplātes Aleksandram Macijevskim, un pieredzējušais uzbrucējs ar metienu tukšos vārtos nekļūdījās – 6:3.

"Mogo" 11 minūtes līdz beigām pirmoreiz mainīja vārtsargu pret sesto spēlētāju, tomēr ātri no ieceres atteicās. Tas gan netraucēja samazināt deficītu – lielisku saspēli ar pacietīgu metienu pabeidza Andris Siksnis, kurš piecas minūtes līdz beigām panāca 4:6. Ticis vārtu priekšā, viņš pauzēja, līdz no neērtā satvēriena meta tuvajā stūrī.

Vladimirs Mamonovs nonāca vienatnē pret Čalpu un varēja panākt arī mīnus viens, tomēr viņa mestā ripa lidoja pāri "Kurbada" vārtiem. Punktu pielika laukuma saimnieki, Bruno Zabim iemetot tukšos vārtos pēdējā sekundē – 7:4. Tādējādi sērijā rezultāts kļuvis 1-3.

Kurbads – Mogo 7:4 (1:1, 4:0, 2:3)

Vārti: 14:35 Upītis (Štāls, Macijevskis) 1:0, 19:55 Lavrenovs (Kurmis) 1:1, 27:27 Straupe (Zolmanis, vair.) 2:1, 34:00 Bluks (Zabis, Brancis, vair.) 3:1, 35:00 Remiņš (Zolmanis) 4:1, 36:33 Remiņš (Galkins, Upītis) 5:1, 41:03 Kurmis (vair.) 5:2, 46:08 Begovs (Prūsis, Kurmis) 5:3, 46:44 Macijevskis (Zeltiņš, Hartmanis) 6:3, 54:36 Siksnis (Saviels, Ozoliņš) 6:4, 59:59 Zabis (Brancis, tukšos vārtos) 7:4
Soda minūtes: 37:14
Metieni: 36:28
Vārtsargi: Uldis Čalpa – Henrijs Ančs (no 35:00 līdz 47:24 Renārs Kazanovs)
Sērijā: 1-3

Finālsērijas spēļu grafiks

DatumsLaiksSpēleVietaRezultāts
24/03/201719:40"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle3:1
25/03/201716:10"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle3:2 PSM
28/03/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle2:3
29/03/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle7:4
31/03/201719:40"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle
3/04/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle (ja nepiec.)
5/04/201719:45"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle (ja nepiec.)
1 2 3 4 111 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2017-03-29 22:04, pirms 7 gadiem
Ja nebūtu sekojis līdzi LIVE likmēm, tad rakstītu, kas par spēli, „Kurbads” ir malači, saņēmās un uzvarēja, bet Mogo taisīja varonīgu pakaļdzīšanos. Bet. Neilgi pēc spēles sākuma, rezultātam esot 0:0, koef. no 50% pret 50% izmainījās uz 90% pret 10% par labu Kurbadam, kā arī piedāvāja jau handikapu 2,5 (iespējams, kaut kas drusku bija nostaigājis jau neilgi pirms mača sākuma, lai gan šķiet, ka tomēr nē, jo vēl neilgi pirms sākuma skatījos koef.). Pirmais periods it kā aizdomas neradīja. Bet nu otrajā gan viss kļuva skaidrs. Vai pamanījāt, kā lielajā vairākumā otrā periodā pirmajā pusē Mogo pēkšņi sāka spēlēt trīsreiz lēnāk, iemetienos gandrīz vispār nekustināja nūjas, nemeta tukšos vārtos? Un perioda otrā pusē, kad lielais vairākums bija Kurbadam, Mogo trio (un arī pēkšņi ļoti lēnīgais Ančs) visu laiku ļāva izspēlēt uz tukšiem vārtiem, tikai Kurbads bija tik tizli, ka ilgi nespēja iemest. Un pašās perioda beigās, kad nu jau vairākums bija Mogo, atkal sāka atdot iemetienus un ākstīties. Trešajā periodā atkal normāla spēle.

Spriežot pēc tiem koeficientiem, kurus spēles gaitā LIVE deva BET365, bukmeikeri nebija informēti par sarunāto sižetu. Tātad, vēji pūš no komandu puses.

Skumji, ka arī hokeja virslīgas fināls izrādījās smirdošs. Un tas LHF jaunā prezidenta Kalvīša klātbūtnē. Vakar valsts prezidents klātienē redzēja nopirktu futbola spēli. Skumji, ka sporta spēles ir totalizatoru sērgas varā.

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:05, pirms 7 gadiem
OGRĒ!!!!!!!!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:05, pirms 7 gadiem
Viena no visu laiku kvalitatīvākajām finālspēlēm,bauda bija skatīties!
Man,kā neitrālam fanam, negribējās,lai tik ātri beidzas sērija! Katru spēli tādu!Emocijas un bauda skatīties!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:12, pirms 7 gadiem
Patīkami ka uzvarēja,bet būs grūti atspēlēties sērijā.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:13, pirms 7 gadiem
Man briziem paliek skumji skatities ka noplacis ir musu LC limenis. Ka pat to parstav kreditoru klubs. Kam samiem naudu(ko dod par uzvaru LC?vai vairs nedos ka nomainijas saimnieki?) viniem tak ir nauda ka spainiet kas iedotu, dodot kreditus.. PLus vel cik bals ir pats limenis, laukumi kuros speles un skatiju skaits trinibes. UN kamer tas netiks uzlabots, LV tikai cietis nakotne un pamatigi. Sakot ar jauniesu cempjiem lidz pieauguso, jo hokejs nevar augt ar amatieru limena Latvijas cempionatu..

P.S. savu viedokli esmu paudis, ja kadam kas nepatik, paturiet savus negativos viedoklus pie sevis..

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:14, pirms 7 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: Viena no visu laiku kvalitatīvākajām finālspēlēm,bauda bija skatīties!
Man,kā neitrālam fanam, negribējās,lai tik ātri beidzas sērija! Katru spēli tādu!Emocijas un bauda skatīties!
Nu jā, tiem, kas nepamana koeficientu kustības toto kantoros, sports liekas interesants.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:15, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ja nebūtu sekojis līdzi LIVE likmēm, tad rakstītu, kas par spēli, „Kurbads” ir malači, saņēmās un uzvarēja, bet Mogo taisīja varonīgu pakaļdzīšanos. Bet. Neilgi pēc spēles sākuma, rezultātam esot 0:0, koef. no 50% pret 50% izmainījās uz 90% pret 10% par labu Kurbadam, kā arī piedāvāja jau handikapu 2,5 (iespējams, kaut kas drusku bija nostaigājis jau neilgi pirms mača sākuma, lai gan šķiet, ka tomēr nē, jo vēl neilgi pirms sākuma skatījos koef.). Pirmais periods it kā aizdomas neradīja. Bet nu otrajā gan viss kļuva skaidrs. Vai pamanījāt, kā lielajā vairākumā otrā periodā pirmajā pusē Mogo pēkšņi sāka spēlēt trīsreiz lēnāk, iemetienos gandrīz vispār nekustināja nūjas, nemeta tukšos vārtos? Un perioda otrā pusē, kad lielais vairākums bija Kurbadam, Mogo trio (un arī pēkšņi ļoti lēnīgais Ančs) visu laiku ļāva izspēlēt uz tukšiem vārtiem, tikai Kurbads bija tik tizli, ka ilgi nespēja iemest. Un pašās perioda beigās, kad nu jau vairākums bija Mogo, atkal sāka atdot iemetienus un ākstīties. Trešajā periodā atkal normāla spēle.

Spriežot pēc tiem koeficientiem, kurus spēles gaitā LIVE deva BET365, bukmeikeri nebija informēti par sarunāto sižetu. Tātad, vēji pūš no komandu puses.

Skumji, ka arī hokeja virslīgas fināls izrādījās smirdošs. Un tas LHF jaunā prezidenta Kalvīša klātbūtnē. Vakar valsts prezidents klātienē redzēja nopirktu futbola spēli. Skumji, ka sporta spēles ir totalizatoru sērgas varā.
Da blin kada jega kreditoru klubam, vel piedalities TOTO? DOma tas viniem ko baigi dotu?

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:16, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ja nebūtu sekojis līdzi LIVE likmēm, tad rakstītu, kas par spēli, „Kurbads” ir malači, saņēmās un uzvarēja, bet Mogo taisīja varonīgu pakaļdzīšanos. Bet. Neilgi pēc spēles sākuma, rezultātam esot 0:0, koef. no 50% pret 50% izmainījās uz 90% pret 10% par labu Kurbadam, kā arī piedāvāja jau handikapu 2,5 (iespējams, kaut kas drusku bija nostaigājis jau neilgi pirms mača sākuma, lai gan šķiet, ka tomēr nē, jo vēl neilgi pirms sākuma skatījos koef.). Pirmais periods it kā aizdomas neradīja. Bet nu otrajā gan viss kļuva skaidrs. Vai pamanījāt, kā lielajā vairākumā otrā periodā pirmajā pusē Mogo pēkšņi sāka spēlēt trīsreiz lēnāk, iemetienos gandrīz vispār nekustināja nūjas, nemeta tukšos vārtos? Un perioda otrā pusē, kad lielais vairākums bija Kurbadam, Mogo trio (un arī pēkšņi ļoti lēnīgais Ančs) visu laiku ļāva izspēlēt uz tukšiem vārtiem, tikai Kurbads bija tik tizli, ka ilgi nespēja iemest. Un pašās perioda beigās, kad nu jau vairākums bija Mogo, atkal sāka atdot iemetienus un ākstīties. Trešajā periodā atkal normāla spēle.

Spriežot pēc tiem koeficientiem, kurus spēles gaitā LIVE deva BET365, bukmeikeri nebija informēti par sarunāto sižetu. Tātad, vēji pūš no komandu puses.

Skumji, ka arī hokeja virslīgas fināls izrādījās smirdošs. Un tas LHF jaunā prezidenta Kalvīša klātbūtnē. Vakar valsts prezidents klātienē redzēja nopirktu futbola spēli. Skumji, ka sporta spēles ir totalizatoru sērgas varā.
Tas jau sen ir zināms!! Par ko te vēl brīnīties....

  +3 [+] [-]

, 2017-03-29 22:17, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nu jā, tiem, kas nepamana koeficientu kustības toto kantoros, sports liekas interesants.
Ir arī kādi pierādījumi tam, ko saki? Ekrānuzņēmumi vai kas cits?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:17, pirms 7 gadiem
wo wo .Pirms spēles uz Kurbadu pat dažos kantoros bija 2,50!

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:18, pirms 7 gadiem
VapeNation rakstīja: Ir arī kādi pierādījumi tam, ko saki? Ekrānuzņēmumi vai kas cits?
Twiteri jau bija redzeti paris screenshoti ar tām lielajam koefu izmainām pie 0:0 par labu Kurbadam.
Slēpts komentārs: aidza10

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:20, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nu jā, tiem, kas nepamana koeficientu kustības toto kantoros, sports liekas interesants.
Es nesekoju līdzi TOTO jau kopš pēdējā PČ hokejā.Es skatos un baudu spēli, toto tikai čakarē, skatīšanās prieku.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:29, pirms 7 gadiem
gribētos vēl turpinājumu sērijai....

  -2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:29, pirms 7 gadiem
VapeNation rakstīja: Ir arī kādi pierādījumi tam, ko saki? Ekrānuzņēmumi vai kas cits?
Pabrīnījos par milzīgajiem koef. un uzliku kontrollikmes. Bet tad, kad redzēju ākstīšanos otrajā periodā, uztaisīju "cash-out". Likme, kas bildē, izdarīta 19:50, kad bija 0:0 (tur rāda 18:50, bet ir nepareiza laika zona uzstādīta). Īstenībā arī trešajā fināla spēlē sākumdaļā bija nedaudz dīvaini koef., arī kādam likās, ka Kurbads vinnēs.
';

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:29, pirms 7 gadiem
Autor! Vispār jau Macijevskis izkārtoja iespēju Zeltiņam mest tukšos pie sestajiem vārtiem...

  -2 [+] [-]

, 2017-03-29 22:31, pirms 7 gadiem
nu sheit vajadzeetu izmekleeshanu par tiem koeficentiem... zinu ka lika hokejistu braalji utt... nu paceela kopaa ap 20k, domaaju tas nav maz... tas ir vnk psc, Mogo vajadzeetu diskaabeli iedot par shito...

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:34, pirms 7 gadiem
Kadrs23 rakstīja: nu sheit vajadzeetu izmekleeshanu par tiem koeficentiem... zinu ka lika hokejistu braalji utt... nu paceela kopaa ap 20k, domaaju tas nav maz... tas ir vnk psc, Mogo vajadzeetu diskaabeli iedot par shito...
Kuros kantoros viņi lika? Un, kā saprotu, tad likšana sākās tikai pēc spēles sākuma?

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:36, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Da blin kada jega kreditoru klubam, vel piedalities TOTO? DOma tas viniem ko baigi dotu?
Tu tiešām tik naivs ka domā, ka spēletājiem no tā, ka klubs pieder kreditoriem, katram ik pa pusgadam tiek mašīna uzdāvināta no plača?

  +5 [+] [-]

, 2017-03-29 22:37, pirms 7 gadiem
Pēdējā laikā daži SC autori sāk izrādīt žurnālistikas pazīmes. Varbūt kāds grib uztaisīt videomateriālu un paanalizēt Mogo spēlētāju darbību otrajā periodā?

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:38, pirms 7 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: Viena no visu laiku kvalitatīvākajām finālspēlēm,bauda bija skatīties!
Man,kā neitrālam fanam, negribējās,lai tik ātri beidzas sērija! Katru spēli tādu!Emocijas un bauda skatīties!
Tiešām nekad pirms šīs spēles nebiji redzējis, kā spēlē hokeju ?

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:48, pirms 7 gadiem
https://twitter.com/ASlikmes/status...

No 2.50 koeficenta uz 1.18 pie 0:0 rezultāta. Drausmas, Latvijas sports vietējos čempionātos ir sapuvis ar totalizatoru. Skumji, nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:51, pirms 7 gadiem
Sporta veterāns rakstīja: Tiešām nekad pirms šīs spēles nebiji redzējis, kā spēlē hokeju ?
Tas bija domāts par Virslīgas finālu+ vēl neteicu,ka labākā!

  -4 [+] [-]

, 2017-03-29 22:52, pirms 7 gadiem
Žēl neizmantoju iespēju nopelnīt !

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 22:54, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ja nebūtu sekojis līdzi LIVE likmēm, tad rakstītu, kas par spēli, „Kurbads” ir malači, saņēmās un uzvarēja, bet Mogo taisīja varonīgu pakaļdzīšanos. Bet. Neilgi pēc spēles sākuma, rezultātam esot 0:0, koef. no 50% pret 50% izmainījās uz 90% pret 10% par labu Kurbadam, kā arī piedāvāja jau handikapu 2,5 (iespējams, kaut kas drusku bija nostaigājis jau neilgi pirms mača sākuma, lai gan šķiet, ka tomēr nē, jo vēl neilgi pirms sākuma skatījos koef.). Pirmais periods it kā aizdomas neradīja. Bet nu otrajā gan viss kļuva skaidrs. Vai pamanījāt, kā lielajā vairākumā otrā periodā pirmajā pusē Mogo pēkšņi sāka spēlēt trīsreiz lēnāk, iemetienos gandrīz vispār nekustināja nūjas, nemeta tukšos vārtos? Un perioda otrā pusē, kad lielais vairākums bija Kurbadam, Mogo trio (un arī pēkšņi ļoti lēnīgais Ančs) visu laiku ļāva izspēlēt uz tukšiem vārtiem, tikai Kurbads bija tik tizli, ka ilgi nespēja iemest. Un pašās perioda beigās, kad nu jau vairākums bija Mogo, atkal sāka atdot iemetienus un ākstīties. Trešajā periodā atkal normāla spēle.

Spriežot pēc tiem koeficientiem, kurus spēles gaitā LIVE deva BET365, bukmeikeri nebija informēti par sarunāto sižetu. Tātad, vēji pūš no komandu puses.

Skumji, ka arī hokeja virslīgas fināls izrādījās smirdošs. Un tas LHF jaunā prezidenta Kalvīša klātbūtnē. Vakar valsts prezidents klātienē redzēja nopirktu futbola spēli. Skumji, ka sporta spēles ir totalizatoru sērgas varā.
es neko nesaprotu no toto, bet bija, maigi sakot, jocīga spēle.

  -3 [+] [-]

, 2017-03-29 22:56, pirms 7 gadiem
nu daudzos lika, ja sportacentrs autori lasa komentaarus, vai Damokla zobens, uzraksti kaadam, piem Novickim, lai paprasa Sorokinam kvai vinjs zinaaja un kirsh pie vainas bija... Sakari ir daudzos kantoros, visur lika... Saakot no optibeta un beidzot ar bet365... lika uz Kirbadu visas speeles arii ieprieksh, bet nu sheit pashi speeleetaaji Mogo gribeeja zaudeet... vnk aarpraats...

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:56, pirms 7 gadiem
FHVSport rakstīja: https://twitter.com/ASlikmes/status...

No 2.50 koeficenta uz 1.18 pie 0:0 rezultāta. Drausmas, Latvijas sports vietējos čempionātos ir sapuvis ar totalizatoru. Skumji, nekas vairāk.
Maz likts nav,lai tā nodzītu kofu zemē vajadzīgi vairāki kg ar eiro

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:00, pirms 7 gadiem
Kadrs23 rakstīja: nu daudzos lika, ja sportacentrs autori lasa komentaarus, vai Damokla zobens, uzraksti kaadam, piem Novickim, lai paprasa Sorokinam kvai vinjs zinaaja un kirsh pie vainas bija... Sakari ir daudzos kantoros, visur lika... Saakot no optibeta un beidzot ar bet365... lika uz Kirbadu visas speeles arii ieprieksh, bet nu sheit pashi speeleetaaji Mogo gribeeja zaudeet... vnk aarpraats...
Gan jau, ka lasa. Bet var jau būt, ka neviens autors negribēs cilāt šo kakiņu. Varbūt tiks palūgts necilāt. Un droši vien viss beigsies kā vienmēr - rīt viss jau būs noklusis.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:01, pirms 7 gadiem
Mogo ērgļiem šovakar cietā piezemēšanās Ogrē.
Ančam ar netika prieks ar medāli palēkāt pa Ogres ledu.
Gaidām pirmdien šos vēl ciemos.
Šis vakars Ogres zīmē, Ventspils ar pa bikšelēm saņēma.

     [+] [-]

, 2017-03-29 23:11, pirms 7 gadiem
Nezin kāpēc visu spēli bija sajūta, ka Mogo varētu atspēlēties. Kaut kā Mogo izskatās daudz parliecinošāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:25, pirms 7 gadiem
Tiem płāpātājiem par toto - Mogo bija sagatavojušies beigt sēriju, bet pēc Riekstińa traumas, iestājās kkāda pauze domāšanā! Un ja jāspēlē ar nepilnām 3 maińām, nekādus dižos ātrumus neuzńems.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:27, pirms 7 gadiem
ripulis rakstīja: Tiem płāpātājiem par toto - Mogo bija sagatavojušies beigt sēriju, bet pēc Riekstińa traumas, iestājās kkāda pauze domāšanā! Un ja jāspēlē ar nepilnām 3 maińām, nekādus dižos ātrumus neuzńems.
TOTO FIXERIS tur bija 100 % ! Mulķa bērns !

  +4 [+] [-]

, 2017-03-29 23:34, pirms 7 gadiem
Tad būtu pavērojis emocijas uz Mogo solina un blēnas par likmēm beigtos. Nu nevar 2 dienas pēc kārtas spēlējot ar 2,5 mainām rādīt varenu hokeju.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:37, pirms 7 gadiem
ripulis rakstīja: Tad būtu pavērojis emocijas uz Mogo solina un blēnas par likmēm beigtos. Nu nevar 2 dienas pēc kārtas spēlējot ar 2,5 mainām rādīt varenu hokeju.
Arī live likme nevar bez iemesla tā samazināties. Un tās nav nekādas blēņas.
1 2 3 4 111 komentāri