Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Ikgadējā labdarības spēlē Liepājā saziedotas 1156 rotaļlietas

Rolands Eliņš

Ikgadējā labdarības spēlē Liepājā saziedotas 1156 rotaļlietas
Foto no video

21. decembrī Liepājā tika aizvadīta ikgadējā Ziemassvētku labdarības hokeja spēle “Lāči lido”, kuras laikā HK “Liepāja” svinēja uzvaru pār HK “Kurbads” - 2:1. Liepājnieki un pilsētas viesi spēles laikā saziedoja 1156 mīkstās rotaļlietas, tāpat skatītājiem bija iespēja ziedot līdzcilvēku atbalstam Vislatvijas labdarības akcijā “Eņģeli pār Latviju”, kas spēles ietvaros norisinājās sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju un Optibet Latvija.

Gaidītā pirmā ripa pretinieku vārtos tika raidīta no HK “Liepāja” uzbrucēja Klāva Plānica nūjas spēles 19. minūtē, pēc kā ledus halles laukumā no kuplā skaitā sanākušo līdzjutēju tribīnēm nolija rotaļlietu lietus.

“Šī labdarības akcija liepājniekiem ir kļuvusi par skaistu tradīciju, kura šogad notika jau sesto reizi. Šobrīd Latvijā esam vienīgais hokeja klubs, kurš rīko šo pasaulē plaši pazīstamo labdarības spēli. Esam priecīgi, ka šajā spēlē bija iespēja ziedot materiālos līdzekļus labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”, šāda veida iniciatīvas plānojam ieviest arī nākamā gada spēlē,” tā pastāstīja HK “Liepāja” valdes priekšsēdētājs un kluba līdzdibinātājs Andrejs Žukovs.

Saziedotās rotaļlietas HK “Liepāja” un spēles ilggadējā atbalstītāja SIA “Ardala” un “KIA” pārstāvji nogādās dažādās iestādēs Liepājā un citās Latvijas pilsētās.

Savukārt sirsnīgākā labdarības akcija ”Eņģeļi pār Latviju” aicina iedzīvotājus kļūt par bērnu sargeņģeļiem, dāvinot to, kas patiesi svarīgs – iespēju būt veselam un laimīgam. Akcijas ietvaros līdz šim kopā saziedoti 323 741, 26 Eur, un tā turpinās arī janvārī.

Informāciju sagatavoja:
Evita Smiltiņa
HK “Liepāja”
Video: Mikus Austers