Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Jerofejevs OHL līderi "Prizmu" nomaina pret Alpu līgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jerofejevs OHL līderi "Prizmu" nomaina pret Alpu līgu
Jānis Auziņš un Aleksandrs Jerofejevs. Foto: Zemgale/LLU Facebook profils

Optibet hokeja līgas līdervienība "Prizma" palikusi bez 34 gadus vecā aizsarga Aleksandra Jerofejeva, kurš pievienojies Alpu Hokeja līgas komandai "Ritten Sport", kurā jau spēlē divi latvieši.

Aleksandrs Jerofejevs sezonu sāka "Prizmas" rindās, taču neslēpa – ja sekos pievilcīgs piedāvājums no ārzemēm, viņš pametīs Latvijas čempionātu. Pēc 17 mačiem, kuros aizsargs izcēlās ar piecām rezultatīvām piespēlēm, viņš pievienojies itāļu klubam "Ritten Sport". Komandā jau spēlē uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs (17 punkti 15 spēlēs) un aizsargs Imants Ļeščovs (12 punkti, rezultatīvākais aizsargs komandā).

"Prizma" ar 18 spēlēs sakrāto 41 punktu ir Optibet hokeja līgas līdere. Aiz muguras seko "Mogo", kas savācis par trim punktiem mazāk, taču ir ar divām spēlēm rezervē. Jāizceļ, ka "Mogo" piedzīvojis tikai trīs zaudējumus, un divi no tiem bijuši mačos tieši pret "Prizmu". Līderu rindās šosezon spēlē Jānis Auziņš, Maksims Širokovs, Armands Bērziņš, Aleksejs Širokovs, Edijs Brahmanis. Sezonu sāka arī Georgijs Pujacs, bet viņš devās uz Vācijas otro līgu.

Auziņš, kurš novembrī aizstāvēja Latvijas izlases krāsas, pirms pārbaudes turnīra Minskā pauda cerību, ka izdosies aizbraukt uz ārzemēm. Tomēr pēc sausās spēles pret "Kurbadu" viņš Sportacentrs.com sacīja, grasās "Prizmā" palikt līdz sezonas beigām. "Pirmdien iegāju pie Ērika [Miļuna] un pateicu, ka braucu prom. Viņš pielika finansējumu, tāpēc laikam palikšu līdz sezonas beigām, ja vien neizkritīs kaut kas ļoti, ļoti labs," teica Auziņš.

Izmantotie resursi:
https://www.rittnerbuam.com/aleksan...
Auziņš: "Mēs cīnījāmies no sākuma līdz beigām"

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 14:20, pirms 5 gadiem
Veiksme noderēs!

  +3 [+] [-]

, 2018-11-27 14:54, pirms 5 gadiem
Līdz pavasarim no Prizmas nekas daudz nebūs palicis pāri, ja kaut mēnesī 1 aizmauks kur citur!?

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 15:16, pirms 5 gadiem
OHL zaudējums.. būtu šogad kopā ar Prizmu jubilejas sezonā pacēlis kausu.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-27 18:18, pirms 5 gadiem
Līmenis līdzīgs būs, bet maksās droši vien vairāk.