Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Porejs: "Sarīkojām komandas sapulci bez treneriem. Tā deva rezultātu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porejs: "Sarīkojām komandas sapulci bez treneriem. Tā deva rezultātu"
Mārtiņš Porejs
Foto: hkkurbads.lv

Optibet hokeja līgā Latvijas čempions "Kurbads" nedēļas nogalē ar 5:2 savā laukumā pieveica pirmajā vietā esošo "Liepāju/Optibet". Uzvarētāju rindās par labāko tika atzīts aizsargs Mārtiņš Porejs, kurš bija ļoti tuvu pirmajiem gūtajiem vārtiem sezonā, taču ripas ceļā trāpījās komandas biedra nūja.

"Sākums bija ne pārāk labs, taču turpinājumā izdarījām visu, kas nesanāca pirmajā trešdaļā. Saņēmāmies un aizgāja. Darījām to, ko treneris lika. Paši sapratām, ka citādi neuzvarēsim," sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja aizsargs Mārtiņš Porejs, kurš "Kurbadu" pārstāv pirmo sezonu.

Latvijas čempioniem izdevās pieveikt kopvērtējuma līderus liepājniekus, kaut pirms trim dienām savā laukumā tika piedzīvota neveiksme pret "Prizmu" (3:4), kas iepriekš nebija uzvarējusi ne maču. "Patiesībā grūti paskaidrot, kas notika. Pēc Kontinentālā kausa nebija brīvdienu, nebija spēka, daudzi spēlēja ar traumām. Arī emocijas nebija tādas. Viņiem iekrita goli, bet mums neiekrita, tāpēc tāds rezultāts. Protams, tas nav attaisnojums."

Pēc panākuma pret Liepāju komandas galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis uzrunā komandai uzdeva lakonisku jautājumu: kas man ir jādara, lai jūs tā aizvadītu katru maču? Porejs norādīja, ka atbildība jāuzņemas pašiem hokejistiem. "Esam pieaugušu čaļi – pašiem jāspēj savākties. Tādēļ šodien sarīkojām nelielu komandas sapulci – tikai spēlētāji, bez treneriem. Un tas deva rezultātu," norādīja aizsargs.

Par "Kurbada" uzvaras vārtiem kļuva trešie, kas sākotnēji tika ieskaitīti Porejam, tomēr pēcāk tika veikts labojums. "Mārtiņš Gipters labi pārveda ripu. Sanāca, ka paliku pilnīgi viens un varēju slidot tuvāk vārtiem. Metu un trāpīju Jānim Straupem pa nūju," stāstīja Porejs, kurš joprojām nav guvis savus pirmos vārtus sezonā, taču par to pārāk nepārdzīvo. "Straupe izbrauca no aizvārtes un labākajā vietā nolika nūju."

Porejs ir viens no tiem "Kurbada" spēlētājiem, kurš novembri velta ūsu audzēšanai. Kā vērtēja aizsargs, viņa galvenais konkurents garāko ūsu ziņā esot uzbrucējs Mārcis Zembergs, taču komandā netrūkstot spēlētāju, kuri sastāda konkurenci. "Kurbads" atrodas kopvērtējuma ceturtajā vietā, kamēr "Liepāja/Optibet", neskatoties uz zaudējumu, saglabājusi pirmo vietu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja