Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Toluzakovs un Ševčenko gatavojas pirmajai spēlei Latvijas čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Toluzakovs un Ševčenko gatavojas pirmajai spēlei Latvijas čempionātā
Filips Toluzakovs
Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Latvijas čempione "Liepāja" Virslīgai pieteikusi kopā ar Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas "Dinamo" sezonu sākušos Ēriku Ševčenko un Filipu Toluzakovu, un viņi debitēs rīt izbraukumā pret "Mogo", vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Sezonu neveiksmīgi sākušais Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" vainīgos atrada aizsarga Ērika Ševčenko un uzbrucēja Filipa Toluzakova personās, un pagājušajā pirmdienā viņi aizvadīja pirmo treniņu kopā ar Latvijas čempioni "Liepāju". Ja ievadā abi darbojās piektajā virknējumā kopā ar rezervistiem un savainotajiem, tad šobrīd tiek iespēlēti virknējumos, kas rīt piedalīsies izbraukuma spēlē pret "Mogo", vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Ševčenko, kurš Rīgas "Dinamo" pārstāv otro gadu, bet šajā sezonā piedalījies tikai vienā spēlē, darbosies liepājnieku otrajā aizsargu pārī kopā ar 24 gadus veco Kristeru Freibergu, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par Latvijas čempionu, bet pirms tam trīs gadus pavadīja Vācijas trešajā līgā.

Savukārt Toluzakovs, kurš kopā ar Rīgas "Dinamo" četrās spēlēs palicis bez punktiem un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -3, trenējas kopā ar pērn Zviedrijā spēlējušo un četros mačos divus punktus savākušo Leonardu Rimjānu, kā arī centra uzbrucēju Kārli Ozoliņu. Viņš savainojuma dēļ šajā sezonā laukumā nav devies, bet iepriekš ir pārstāvējis Rīgas "Dinamo" sistēmu – 104 spēles kopā ar jauniešu komandu "Rīga".

Jau iepriekš "Liepājas" rindas papildināja 2015. gada pasaules čempionātā spēlējušais Lauris Bajaruns, kurš debijas spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un trim piespēlēm. Viņš pirms dueļa ar "Mogo", kas 2015. gadā kļuva par Latvijas čempioni, darbojās pirmajā maiņā kopā ar centru Klāvu Plānicu (četri punkti četrās spēlēs) un Martinu Lavrovu, kurš ar septiņiem punktiem ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Viņš pirms pagājušās sezonas kopā ar Bajarunu atradās Slovākijā, tomēr veselības problēmu dēļ bija spiests doties prom.

"Liepāja" ar četrās spēlēs sakrātajiem sešiem punktiem atrodas vien ceturtajā vietā, kamēr "Mogo" ar septiņiem punktiem trīs mačos ir trešajā pozīcijā. Vienīgais zaudējums piedzīvots iepriekšējā duelī, kad pēcspēles metienos nācās atzīt "Kurbada" pārākumu.

  +4 [+] [-]

, 2016-09-27 16:42, pirms 8 gadiem
Tulzakakovs HA HAHA AH

Vai tiešām netiek pārbaudīt virsraksti, pirms publicē ?!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-27 17:12, pirms 8 gadiem
Alexkis86 rakstīja: tā ir, kad no bankas raksti
KAD viņš raksta no bankas?

     [+] [-]

, 2016-09-27 17:43, pirms 8 gadiem
SC autori pārspēj paši sev, jo par vienu un to pašu tēmu raksta divi autori, kas, protams, arī par to saņem honorāru.
Un visinteresantākais,ka atsaucas uz sportacentrs.com. Kur vel tālāk?

     [+] [-]

, 2016-09-27 21:56, pirms 8 gadiem
Latvijas Radio par to ziņoja jau vakar, pēcpusdienā. Info telefoniski apstiprināja arī Toms Strauss.