Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Dienā puiši strādā, tā arī ir viņu atpūta"

Sorokins: "Dienā puiši strādā, tā arī ir viņu atpūta"
"Mogo" galvenais treneris Oļegs Sorokins
Foto: HK MOGO

Pēc divām Latvijas hokeja virslīgas finālspēlēm starp hokeja klubiem "Mogo" un "Kurbads", vadībā sērijā ar 2:0 atrodas "Mogo". Pirms trešās cīņas īsus komentārus Sportacentrs.com portālam sniedza abu komandu galvenie treneri.

Pēteris Ostošovs, hokeja kluba "Kurbads" galvenais treneris: "Divas spēles ir izlaistas no rokām, pagaidām nesanāc novest cīņu līdz uzvarai. Rokas neesam nolaiduši, cīnīsimies līdz beigām. Arī kausa finālā un dažās regulārā čempionāta spēlēs ar "Mogo" izvirzījāmies vadībā, bet tad zaudējam. Viss ir galvās, bet grūti pateikt, vai tas ir koncentrēšanās trūkums, vai neticība sev.

Mājas cīņās svarīgs būs ne tikai līdzjutēju faktors, bet arī tas, ka Vidzemes ledus halle ir mūsu arēna, kur viss ir ikdienišķs un pierasts. Sērijas ritms ir tāds, ka īpaši atpūsties nesanāc, tomēr vakar (26. martā) bija brīvdiena, šodien treniņš, rīt spēle."

Oļegs Sorokins, hokeja kluba "Mogo" galvenais treneris: "Esmu apmierināts ar rezultātu sērijā, tomēr gribētos redzēt vairāk gūto vārtu savas komandas izpildījumā, jo momentu mums ir gana daudz, vienkārši nespējam tos realizēt, brīžiem savu padara arī koncentrēšanās trūkums. Iepriekšējās spēlēs pretinieki mūs par to sodīja un guva pirmos vārtus abās cīņas. Prieks, ka spējam pārtvert iniciatīvu un uzvarēt.

Tagad aizvadīsim divas spēles Ogrē, kurās koncentrēšanās būs pat lielāka, kā tas vienmēr ir izbraukuma mačos. Gatavojamies cīņām, bet dienā puiši strādā – tā arī ir viņu atpūta."

  -3 [+] [-]

, 2017-03-27 17:47, pirms 7 gadiem
Visu cieņu, Sorokins no LV hokeja cilvēkiem ir viens no maniem favorītiem, bet šitā pīkstēšana un savējo slavēšana ka nabadziņiem jāraujas uz darbu,treniņiem un spēlēm jau sāk kaitināt... tiešām nav labāka veida kā čaļus paslavēt?

  +3 [+] [-]

, 2017-03-27 19:26, pirms 7 gadiem
Sanāk, ka spēlētāji par brīvu reklamē naudas augļotājus Mogo...ja algu nemaksā, tad varbūt mainīt nosaukumu ?...piem.Koknesis?

  +5 [+] [-]

, 2017-03-27 19:47, pirms 7 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Visu cieņu, Sorokins no LV hokeja cilvēkiem ir viens no maniem favorītiem, bet šitā pīkstēšana un savējo slavēšana ka nabadziņiem jāraujas uz darbu,treniņiem un spēlēm jau sāk kaitināt... tiešām nav labāka veida kā čaļus paslavēt?
Debils esi? Kur tu te redzi pīkstēšanu?
Vai arī tu esi no tiem dīvaiņiem, kuriem "pīkstēšana" rēgojas vienmēr un visur, kad kāds vienkārši kaut ko stāsta vai atbild uz jautājumu?