Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Meistaru duelis: Straupe pret Ziemiņu. Balso un nosaki labāko!

Jānis Celmiņš
Sportacentrs.com lūko noskaidrot Optibet Hokeja līgas sezonas skaistāko vārtu autoru! Par aizvadītās nedēļas labāko esam atzinuši Hokeja kluba Mogo uzbrucēju Juri Ziemiņu, kurš ar efektīgu vārtu guvumu pret Zemgales hokejistiem izcēlās viņa komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā. Ziemiņš šonedēļ izaicina un no troņa centīsies gāzt Kurbada uzbrukuma maestro Jāni Straupi, kurš Sportacentrs.com lietotāju aizvadītās nedēļas balsojumā bija pārāks par savu komandas biedru un vārda brāli Jāni Spruktu.

Straupes un Ziemiņa dueļa uzvarētāju izaicinās jau nākamās – ceturtās spēļu nedēļas labākais. Balso un nosaki labāko!

Par balsojumu:
Šajā OHL sezonā, balsojot sociālajos tīklos un Sportacentrs.com portālā, noskaidrosim labāko vārtu guvumu. Šoreiz sacenšanas otrās un trešās nedēļas labākie vārtu guvumi. Balsojuma uzvarētāju jaunā meistaru duelī pēc 7 dienām izaicinās OHL ceturtās nedēļas labākā vārtu guvuma autors. Tā ik nedēļu pa duelim līdz sezonas pēdējam duelim, kura uzvarētājs arī tiks atzīts par gada labāko vārtu autoru.
Vērtējums:

OHL 3. nedēļa. Meistaru dueļa uzvarētājs ir:

  • 21

  • 57