Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Pārbaudes turnīrā Liepājā spēlēs arī "Mogo"

Pārbaudes turnīrā Liepājā spēlēs arī "Mogo"
Elvis Želubovskis
Foto: HK "Mogo"

Gatavojoties jaunajai Latvijas čempionāta sezonai, pārbaudes turnīrā, kas no 25. līdz 27. augustam notiks Liepājā, kā ceturtā komanda piedalīsies "Mogo". Tas nozīmē, ka turnīrā spēlēs trīs no četrām pērnās sezonas Latvijas čempionāta spēcīgākajām komandām.

Jau ziņojām, ka no 25. līdz 27. augustam pārbaudes turnīrā Liepājā piedalīsies "Liepāja", "Kurbads", kā arī Zviedrijas trešās spēcīgākās līgas komanda Arlandas "Wings".

"Liepāja" pirmās pārbaudes spēles aizvadīs jau 27. un 29. jūlijā, savā laukumā tiekoties ar MHL spēlējošo Kuņluņas vienību. Ceturtdien spēle sāksies 18:30, taču sestdien tā tika aizvadīta pulksten 13:30.


Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Rolans Vasiļjevs. Foto: HK Mogo/LSPA
30

OHL finālsērija startē ar ''Mogo''/LSPA izrautu uzvaru džentlmeņu cīņā

''Optibet'' Hokeja līgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja ''Mogo''/LSPA, kas izbraukumā Jelgavā spēles izskaņā izrāva uzvaru pār iepriekšējo divu sezonu čempioni un pamatturnīra uzvarētāju ''Zemgale''/LBTU – 3:2.
Miķelis Rēdlihs. Foto: LHF
33

Izmaiņas LHF statūtos: Kalvītis varēs kandidēt vēl uz diviem amata termiņiem

Piektdien, 22. martā, Daugavas stadionā, Augšielā 1, Rīgā norisinājās ikgadējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) biedru kongress. Šodien kongresā veiktie labojumi LHF statūtos sniedz iespēju līdzšinējam organizācijas prezidentam Aigaram Kalvītim pārsniegt prezidenta amata termiņu.