Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Zvirbulis no "Kurbada" pāriet uz "Mogo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zvirbulis no "Kurbada" pāriet uz "Mogo"
Pauls Zvirbulis pret Valentīnu Feoktistovu
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pavadījis trīs ar pusi sezonas "Kurbada" rindās, 23 gadus vecais aizsargs Pauls Zvirbulis pievienojies 2015. gada Latvijas čempionei "Mogo".

Latvijas Virslīgas hokejā pirmajā vietā atrodas "Zemgele/LLU", taču tikai piecus punktus aiz muguras un ar divām spēlēm rezervē ir "Mogo", kas trešdien uzvarēja savstarpējā duelī ar 3:2 pēcspēles metienos.

Panākumu nodrošināja 23 gadus vecā aizsarga Kriša Lipsberga, kurš kļuvis par "Mogo" līderi, realizētais bullītis, un šodien viņam pievienojies vienaudzis – aizsargs Pauls Zvirbulis. Viņš sezonu sāka "Kurbadā", kas pašlaik ieņem trešo vietu, sakrājot par diviem punktiem mazāk nekā "Mogo", 13 mačos izceļoties ar vienu vārtu guvumu un četrām piespēlēm.

Zvirbulis "Kurbada" rindas papildināja 2013. gadā, divas reizes kļūstot par Latvijas vicečempionu. 172 centimetrus garais aizsargs labāko sezonu aizvadīja pērn, kad 18 spēlēs savāca 15 punktus.

Aizsargs pārstāvējis Latvijas izlasi vienā U18 un divos U20 pasaules čempionātos, allaž izceļoties ar vienu rezultativitātes punktu. Tāpat Zvirbulis pārstāvējis Jaunatnes hokeja līgas klubu "Rīga".

     [+] [-]

, 2016-12-23 15:21, pirms 7 gadiem
Cipulis pievienojas EHC Lustenau!!

Elite Prospects - Hockey Players and Transactions

     [+] [-]

, 2016-12-23 15:41, pirms 7 gadiem
Shenker rakstīja: Cipulis pievienojas EHC Lustenau!!

http://www.eliteprospects.com/
Tur jau spēlē Gricinskis