Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Fināla atkārtojumā "Kurbads" uzvar "Zemgali"/LLU, kas pošas uz Ukrainu

Ints Megnis
Ints Megnis

Fināla atkārtojumā "Kurbads" uzvar "Zemgali"/LLU, kas pošas uz Ukrainu
Foto: facebook.com/HKKurbads

Pagājušās sezonas Latvijas hokeja čempionāta fināla atkārtojumā trešdien čempione "Kurbads" pārbaudes spēlē ar rezultātu 4:1 viesos pārspēja "Zemgale"/LLU komandu, kas drīzumā dosies uz pārbaudes turnīru Ukrainā.

Jau piecpadsmitajā sekundē trīs Mārtiņu saspēlē, Porejs atdeva ripu Gipteram, kurš tālāk Cipulim un "Kurbads" atklāja spēles rezultātu. Arī perioda turpinājumā aktīvāki bija viesi, ļoti bieži vērpjot uzbrukumus ap Reiņa Petkus cietoksni. Pārsvars materializējās arī rezultātā, kad skaitlisko vairākumu pēc Toma Hartmaņa piespēles realizēja Edgars Homjakovs. Pēc pirmā perioda 2:0 Kurbads labā.

Otrajā periodā saspēle Sprukts – Cipulis – Sarkanis noveda pie tā, ka pēdējais pārspēja vārtsargu, panākot jau trīs vārtu pārsvaru. Turpinājumā Māris Miezis pēc veiksmīga iemetiena samazināja vārtu starpību, bet trešajā spēles nogrieznī "Kurbads" labi spēlējis aizsardzībā, turklāt trešdaļas vidū Juris Upītis pēc Jāņa Straupes piespēles panāca 4:1.

Šī "Kurbads" komandai bijusi jau vienpadsmitā uzvara pēc kārtas, bet nākamie mači tai būs "Amber Cup" turnīrā Liepājā, kur no 31. augusta līdz 2. septembrim spēlēs abas trešdienas cīņas dalībnieces, kā arī mājiniece "Liepāja" un Latvijas čempionāta debitante "Lido".

Tikmēr Jūliusa Šuplera trenētais Ukrainas klubs "Donbass" trešdien pavēstīja, ka turnīrā "Donbass Open Cup-2018", kas no 6. līdz 8. septembrim notiks Družkivkas pilsētā, piedalīsies ne tikai mājinieki, citas Ukrainas vienības Bila Cerkvas "Bilyi Bars" un Kremenčukas "Kremenčuk", bet arī "Zemgale"/LLU. Šī būs pirmā reize kopš 2013. gada, kad turnīrā piedalīsies vienība, kas nav no Ukrainas.

Latvijas hokeja čempionāts sāksies 8. septembrī, bet "Zemgalei"/LLU pirmo maču aizvadīs 12. septembrī, kad spēkosies tieši ar "Kurbadu".

Izmantotie resursi:
Example Domain
Donbass Open Cup-2018: полный состав участников...

     [+] [-]

, 2018-08-23 01:03, pirms 6 gadiem
Vai autors rakstot par Kurbada uzvaru sēriju, vienā maisā salicis oficiālos un pārbaudes mačus?

     [+] [-]

, 2018-08-23 01:52, pirms 6 gadiem
Neskatoties uz zaudējumu, patīkami bija, pēc ilgiem laikiem, atkal klātienē redzēt Zemgales spēli.
Komanda šogad izskatās diezgan daudzsološa, būs jāpaskatās, ko iespēs "Amber cup".

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 09:09, pirms 6 gadiem
Lidoņi piedalīsies liepājas turnīrā?
Tiem tak nav neviena spēlētāja,pat sīkais ķirsons pačibējis

     [+] [-]

, 2018-08-23 15:51, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Lidoņi piedalīsies liepājas turnīrā?
Tiem tak nav neviena spēlētāja,pat sīkais ķirsons pačibējis
Tāpēc ir jāatbalsta komandas, kuras ciena līdzjutējus un dalās ar info. A tāds lido lai sapūst savā sulā