Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Meistaru duelis: vēl viens principiāls "prizmiešu" duelis – Lipsbergs pret Riekstiņu

Jānis Celmiņš
Optibet Hokeja līgas regulārais čempionāts lēnu garu iesoļo finiša taisnē. Tam paralēli turpinās arī Meistaru duelis, ar kura palīdzību cenšamies noskaidrot līgas sezonas skaistāko vārtu guvumu. Aizvadītajā nedēļā par skaistuli numur viens esam atzinuši “Prizmas” uzbrucēju Kristapu Riekstiņu un viņa veiklās rokas vārtu priekšā, pārspējot Lido vārtu vīru Kārli Reini Ribu.

Riekstiņš izaicina un no “Meistaru dueļa” troņa šonedēļ centīsies gāzt savu komandas biedru un vienu no “Meistaru dueļa” ilgdzīvotājiem Miku Lipsbergu. Viņš Sportacentrs.com lietotāju un portāla sociālo tīklu sekotāju balsojumā ticis atzīts par labāko arī aizvadītās nedēļas cīņā ar Miku Komulu.

Lipsbergs vai Riekstiņš? Balsojuma uzvarētājs turpinās cīņu “Meistaru duelī” jau ar šīs nedēļas skaistāko vārtu autoru.

Visas OHL regulārā čempionāta spēles arī šajā nedēļā tiešraidēs skaties portālā Sportacentrs.com, bet centrālās arī Sportacentrs.com TV kanālā. Baudi hokeju, balso un nosaki labāko “Meistaru duelī”!
Vērtējums:

OHL 19. nedēļa. Meistaru dueļa uzvarētājs ir:

  • 21

  • 5