Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Līderu duelis Rīgā: "Mogo" uzņems rezultatīvos liepājniekus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Līderu duelis Rīgā: "Mogo" uzņems rezultatīvos liepājniekus
Māris Miezis "Mogo" vārtu priekšā
Foto: Mogo

Optibet hokeja līgā šovakar tiks aizvadītas trīs spēles. Centrālais mačs notiks Rīgā, kur pulksten 19:15 otrajā vietā esošā "Mogo" savā laukumā uzņems čempionāta līdervienību un rezultatīvāko komandu "Liepāju/Optibet". Tiešraide Sportacentrs.com televīzijas kanālā.

Komandas iepriekšējo savstarpējo dueli aizvadīja teju pirms mēneša – 25. oktobrī. Vairākumu realizējot Elvisam Želubovskim, "Mogo" ātri izvirzījās vadībā, tomēr turpinājumā laukuma saimnieki ielaids trīs vārtus četrās minūtēs. "Mogo" panāca izlīdzinājumu, bet pēdējais vārds piederēja liepājniekiem. Viņiem uzvaru atnesa Iļjas Makarova precīzais metiens 43. minūtē – 4:3.

"Liepājas/Optibet" pārsvars kopvērtējumā ir viens punkts, taču Kurzemes komanda aizvadījusi par vienu maču vairāk. Tieši pirms nedēļas dramatiskā cīņā izdevās ar 9:8 bullīšos pieveikt HS "Rīga" spēlētājus. Vēl 130 sekundes pirms beigām mājiniekiem bija trīs vārtu pārsvars, taču jaunie rīdzinieki neticamā veidā izglābās un tika pie punkta.

Arī "Mogo" iepriekšējo maču aizvadīja pret HS "Rīga", novembra ievadā izbraukumā ņemot virsroku ar 4:1. Spīdēja Krišs Lipsbergs, kuram divi vārti un divas rezultatīvas piespēles. Viņam bija iespēja tikt pie hat-trick, taču uzbrucējs nevis pats meta tukšos vārtos, bet gan piespēlēja Želubovskim.

Latvijas čempions "Kurbads", kas pagājušajā nedēļā cīnījās Kontinentālajā kausā, izšķirošajā mačā par iekļūšanu lielajā finālā zaudējot Anglijas labākajai komandai Šefīldas "Steelers", vietējā apritē atgriezīsies ar dueli savā laukumā pret "Prizmu", kas pirms pusotra mēneša tika pieveikta ar 4:1. "Prizma" joprojām spēlē bez uzvarām, savukārt "Kurbads" pirms pārtraukuma ar 1:2 bullīšos zaudēja "Zemgalei/LLU".

Jelgavas komanda šovakar savā laukumā uzņems HS "Rīga", ar kuru bijušas vairākas interesantas cīņas – 2:0, Rihardam Cimermanim atvairot 31 pretinieku metienu, 4:3, Ivanam Ribčikam izceļoties ar diviem vārtiem un piespēli, un 5:4 bullīšos, pretiniekiem noslēdzošajā trešdaļā atspēlējoties no 0:3.

Spēli starp "Mogo" un "Liepāju/Optibet" skatieties Sportacentrs.com televīzijas kanālā, bet abas pārējās cīņas būs iespējams vērot internetā.

22. novembris

LaiksSpēleVieta
19:15Kurbads – PrizmaKurbads ledus halle
19:15Mogo – Liepāja/OptibetMogo ledus halle
19:30Zemgale/LLU – HS RīgaJelgavas ledus halle

OHL regulārā sezona

VKomandaSUUPZPZVAP
1.Liepāja/Optibet141010374:4731
2.Mogo13911261:3630
3.Kurbads12612347:2922
4.Zemgale/LLU14531544:4322
5.Rīga14222845:7013
6.Prizma130021117:632

     [+] [-]

, 2017-11-22 13:39, pirms 6 gadiem
Golovkovs spēlēs Liepājā šodien.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-22 13:45, pirms 6 gadiem
Kārtējais zaudējums naudas aizdevējiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-22 13:55, pirms 6 gadiem
Prizma šogad neraksturīgi švaka. Pieliks klāt pa vienai leišu un estiņu komandai un čempis būs tīri ok.
Vēl prasās pēc Daugavpils un Ventspils.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-22 14:11, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Prizma šogad neraksturīgi švaka. Pieliks klāt pa vienai leišu un estiņu komandai un čempis būs tīri ok.
Vēl prasās pēc Daugavpils un Ventspils.
bezjēdzīgi. Igauņu līmeni jau mēs redzējām KK spēlēs Kurbada hallē, bezjēdzīgi tādu komandu likt mūsu līgā.
Līdzīgi ar leišiem - savulaik, Samsunglīgas laikos, leišu Enerģija pa visu sezonu izcīnīja 1 punktu. Mums to vajag? Nē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-11-22 14:42, pirms 6 gadiem
o jā - nākošajā gadā leišu Enerģija gan bija zvēri - no priekšpēdējā vietā esošās Latgales atpalika "tikai" 28 punktus (regulārajā sezonā bija 40 spēles) Tas gan tik bija līmenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-11-22 15:39, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: bezjēdzīgi. Igauņu līmeni jau mēs redzējām KK spēlēs Kurbada hallē, bezjēdzīgi tādu komandu likt mūsu līgā.
Līdzīgi ar leišiem - savulaik, Samsunglīgas laikos, leišu Enerģija pa visu sezonu izcīnīja 1 punktu. Mums to vajag? Nē!
Tapēc jau viņi šogad atteica, jo nespēšot savākt konkurētspējīgas komandas. Ja divas maiņas pielasīs kaut no zemākā plaukta leģionāriem, tad šis tas tur var sanākt.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-22 15:46, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Tapēc jau viņi šogad atteica, jo nespēšot savākt konkurētspējīgas komandas. Ja divas maiņas pielasīs kaut no zemākā plaukta leģionāriem, tad šis tas tur var sanākt.
a kurš par to maksās?

     [+] [-]

, 2017-11-22 16:00, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: a kurš par to maksās?
Noteikti viņu pašu hokeja federācijas un gan jau kādu sponsoru arī sakasīs. Braukāšanas izdevumi arī mūsu klubiem būs stipri lielāki. Tagad tikai tik cik līdz Liepājai šad tad jāizbrauc. Citādi gandrīz vai tāds Rīgas čempis vien ir. Nez kāda noruna ir ar Optibet, jo skaitās taču līgas ģenerālsponsors?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-22 16:15, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Noteikti viņu pašu hokeja federācijas un gan jau kādu sponsoru arī sakasīs. Braukāšanas izdevumi arī mūsu klubiem būs stipri lielāki. Tagad tikai tik cik līdz Liepājai šad tad jāizbrauc. Citādi gandrīz vai tāds Rīgas čempis vien ir. Nez kāda noruna ir ar Optibet, jo skaitās taču līgas ģenerālsponsors?
federācijas maksās klubu budžetus? Izklausās stipri absurdi... lai neteiktu vairāk...
un kas segs papildus izdevumus mūsu klubiem? Cik esmu dzirdējis Latvijas klubi pārsvarā ir pret šadu paplašināšanos...

par Opribet runājot, tā summa ko viņi maksā, noteikti ir mazāka nekā Bites pienesums kā izlases sponsoram.

     [+] [-]

, 2017-11-22 16:29, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: federācijas maksās klubu budžetus? Izklausās stipri absurdi... lai neteiktu vairāk...
un kas segs papildus izdevumus mūsu klubiem? Cik esmu dzirdējis Latvijas klubi pārsvarā ir pret šadu paplašināšanos...

par Opribet runājot, tā summa ko viņi maksā, noteikti ir mazāka nekā Bites pienesums kā izlases sponsoram.
Nu nez.. Koziols visu laiku par to tik runā. Kapēc lai federācijas nepiemestu naudu šādam projektam? Tie jau nebūs vairs esošie klubi, bet vairāk kā uzlabotas klubu izlases. Ja viņiem vispār ir kādi mērķi popularizēt hoķi Lietuvā un Igaunijā, tad tāds solis nav nemaz tik utopisks.

     [+] [-]

, 2017-11-22 16:29, pirms 6 gadiem
Vēl vilkam par prieku uzņemsim turkmēņu un kirgīzu klubus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-22 16:41, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Nu nez.. Koziols visu laiku par to tik runā. Kapēc lai federācijas nepiemestu naudu šādam projektam? Tie jau nebūs vairs esošie klubi, bet vairāk kā uzlabotas klubu izlases. Ja viņiem vispār ir kādi mērķi popularizēt hoķi Lietuvā un Igaunijā, tad tāds solis nav nemaz tik utopisks.
Koziols daudz visu ko runā, gan pirms 10-15 gadiem, gan arī tagad...
Naivi ir domāt, ka leišu un igauņu federācijas būtu spējīgas stutēt profesionālu klubu! Tām federācijām viss gada budžets ir mazāks nekā vienam klubam nepieciešamais budžets!

     [+] [-]

, 2017-11-22 17:19, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Abrag, tak tā braukāšana ir tīrākais izdomājums. Rīgas/Ogres klubi ar lielako prieku atsaucās uz estiņu Viking piedāvājumu uzspēlet kādu Baltijas turnīru. Samie tad tika nepielaisti spelēšanais est čempī.
Vispar zini kā LT aizgāja no LAČa? Pateicoties Dinamo Junioram, kas negribēja braukat un neieradās uz spēlēm Elektrēnos. Diez vai viņiem tie braucieni spieda maku. LT HF prezidents vel jūlijā pilna pārliecība bija, ka spelēs LAČā un vienpuseja kārtā "klubi"(lasīt Dinamo) uzmeta šamos(baltkrievi izglāba). Līdz šim klubiem n-tos gadus nesagādāja problēmas braukāt. Tāpēc pie vecās LAČ vadības nemaz nevarēja cerēt, ka leiši kādreiz atgriezīsies šeit, bet tagad tāda cerība ir, lai arī ļoti maziņa.

p.s. jāaizrāda par spamošanu nevietā, jo tam ir izveidota atsevišķa sadaļa
a vot, volx, Tev patīk aptaujas - ņem un aptaujā visu 6 OHL klubu prezidentus, vai viņu būtu ar mieru braukāt OHL ietvaros uz Elektrēniem un Tallinu/Narvu.