Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Undelis par "Olimp" un Brodēru, leģionāra maizi un Latvijas čempionātu

Renārs Undelis ir augumā viens no mazākajiem (1,73) Latvijas hokeja virslīgas spēlētājiem, bet tas viņam netraucē būt jaunā superkluba "Olimp" pirmajā maiņā. Augumā mazajam uzbrucējam ir talants dabūt ripu pretinieku vārtos, ko viņš... demonstrējis gandrīz visos nopietnajos Latvijas klubos, sākot ar "Liepājas metalurgu", "Rīgu 2000", Ogres ASK un "Latgali" vēl Baltkrievijas čempionātā. Savu uzbrucēja talantu Renārs spilgti pierādīja savā divdesmitajā dzimšanas dienā (9.08.2004), Sporta pilī draudzības spēlē iemetot ripu paša Martina Brodēra vārtos. Un tajā pašā vakarā būtu pārspējis arī Dominiku Hašeku. Ja partneris mazliet nenožēlotu piespēli. Kā jebkurš normāls latvju hokejists, bijis arī ārzemju leģionā Francijā un Zviedrijas pēc spēka trešajā līgā. Francijas Mecā 11 spēlēs gūstot 31 vārtus un vēl nopelnot 34 punktus par piespēlēm. Jā, tā bija franču 4. līga, bet ripu ir jāprot iemest jebkurā līgā. Šoruden, nepilnu 35 gadu vecumā, Undelim ir sākusies trešā sezona, trenējot Mārupes U-9 komandu, kā arī pašus jaunākos mārupiešus. Renārs ir arī divu interesantu amatieru komandu treneris - HK "Piečuki" un HK "Arta āboli".

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.