Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Cipulis: "Kamēr vēl spēlēju hokeju, tikmēr tas ir pirmajā vietā"

Rolands Eliņš

Cipulis: "Kamēr vēl spēlēju hokeju, tikmēr tas ir pirmajā vietā"
Mārtiņš Cipulis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ātrumi Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa otrajā kārtā neesot bijuši tik lieli kā līmenī, kurā Latvijas komandas "Kurbads" uzbrucējs Mārtiņš Cipulis spēlējis pirms tam, aģentūrai LETA teica hokejists, kurš bija neziņā par savu nākotni un palikšanu komandā, bet pieļāva iespēju tajā palikt arī turpmāk.

"Kurbads" savā laukumā notikušajā Kontinentālā kausa otrajā kārtā izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs un sasniedza trešo kārtu. Tikmēr par turnīra vērtīgāko hokejistu tika nosaukts uz šīm spēlēm piesaistītais Mārtiņš Cipulis, kurš šo maču laikā izcēlās ar trim vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Turnīra noslēdzošajā mačā "Kurbads" svētdien ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) ne bez grūtībām uzvarēja Igaunijas komandu "Narva", lai arī šī spēle neko neizšķīra, jo Latvijas vienība jau pirms tam bija nodrošinājusi vietu nākamajā kārtā.

"Uzdevums bija kā vienmēr - uzvarēt. Tas nekas, ka spēle neko neizšķīra. Nevarētu teikt, ka cīņa bija baigi labā Patīkami saņemt turnīra MVP balvu. Tikai pirms nedēļas pievienojos komandai, pastrādāju un nospēlēju trīs spēles. Ļoti forši," teica Cipulis. "Tas, ka trīs dienās bija trīs spēles, pārāk daudz mani nenogurdināja. Nav nekas traks, jo šīs spēles nebija pašā augstākajā līmenī. Ātrumi nebija tik lieli, kā spēlēts pirms tam. Fiziski nebija tik grūti, sarežģītāk bija noskaņoties uz pēdējo spēli, kas neko neizšķīra. Tomēr uz visām spēlēm ir jāgatavojas 100%, lai nebūtu tā kā šodien."

Cipulis atklāja, ka visgrūtākā bijusi piektdienas spēle pret Polijas komandu "Tychy", ko izdevās uzvarēt ar 5:2, bet sestdien ar 8:1 tika sagrauts arī Ukrainas klubs "Donbass".

"Polijas komanda piedāvāja visaugstāko tempu. Manuprāt, tieši tā arī bija izšķirošā spēle, līdz ar to cītīgi gatavojamies tieši pirmajai cīņai. Tā bija visātrākā komanda no trim pretiniecēm," uzskata Cipulis, kurš līdz ar nākamo nedēļu atkal būs brīvais aģents.

"Nav jau pirmais gads, kad sezonas sākumā esmu bez klubam. Šāda situācija ir jau trešo gadu pēc kārtas, esmu pieradis. Gaidu Ziemassvētkus. Uzturu sevi formā, trenējos. Varbūt varētu vairāk patrenēties, bet to iespēju ir tik, cik to ir. Mēģinu izmantot katru izdevību," teica Cipulis. "Kamēr vēl spēlēju hokeju, tikmēr tas ir pirmajā vietā. Paralēli tiek veikti arī citi darbi. Ir visādas iestrādnes, apzinoties, ka hokejam ir pēdējie metri. Kamēr var un grib spēlēt, un ir dzirkstele, tikmēr jāspēlē."

Tiesa, saistībā ap savu nākotni "Kurbadā" uzbrucējs nebija tik kategorisks, liekot manīt, ka varbūt šajā vienībā atgriezīsies.

"Pagaidām vienošanās ar "Kurbadu" bija tikai uz šo nedēļu un šīm trim spēlēm. Skatīsimies, kā būs tālāk. Varēju saspēlēties ar visiem - ar Jāni Spruktu uzspēlēt kopā sanāca tikai vairākumā. Man vienalga, ar ko spēlēt kopā, nekad neesmu bijis izvēlīgs. Ar ko liek, ar to spēlēju," sacīja Cipulis.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2017-10-23 01:29, pirms 7 gadiem
Cipilim pilveris vēl sauss!

  +4 [+] [-]

, 2017-10-23 08:14, pirms 7 gadiem
Cipulis vēl var. Man ļoti patīk šis spēlētājs. žēl, ka karjeras norietā tā sanācis, ka nav kluba. Iedomājieties - viens no Latvijas izlases visrezultatīvākajiem spēlētājiem

  +1 [+] [-]

, 2017-10-23 08:33, pirms 7 gadiem
Noteikti Cipulis , kopā ar Spruktu vēl noderētu Dinamo un ir labāki , nekā Kulda juniors un Batņa.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-23 11:48, pirms 7 gadiem
Cipulis priecēja, prieks ka Kurbada vadība noticēja šim spēlētājam un piedāvāja iespēju uzspēlēt kontinentālajā kausā. Cipulis to izmantoja teicami, 3+3 un labākā spēlētāja balva.

     [+] [-]

, 2017-10-23 11:48, pirms 7 gadiem
Franko rakstīja: Cipilim pilveris vēl sauss!
cipilim pilveris?