Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Liepāja" Sportacentrs.com tiešraidē centīsies apturēt OHL līderi "Prizmu"

"Liepāja" Sportacentrs.com tiešraidē centīsies apturēt OHL līderi "Prizmu"
"Prizmas" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: FK "Prizma"

"Optibet" Latvijas hokeja čempionātā šodien "Liepāja" centīsies sagādāt otro zaudējumu pēc kārtas kopvērtējuma vadībā esošajai "Prizmai", kamēr citos dueļos spēkosies potenciālās pastarītes HS "Rīga" un HK "Lido", kā arī pagājušās sezonas fināliste "Zemgale"/LLU un "Mogo".

Kā pirmais plkst. 13:30 sāksies duelis "Mogo" hallē", kurā "Lido" uzņems "Rīgu". Pēc sezonas atklāšanas mačā parādītā cienījamā snieguma pret "Mogo" nākamajos divos dueļos "Lido" komanda cietusi smagas neveiksmes, ar 1:7 kapitulējot "Prizmai" un 1:11 "Kurbadam". Tikmēr, ja HS "Rīga" uzvara papildlaikā pār "Liepāju" (5:4) vēl nebija ļoti negaidīta, pirms nedēļas ar 4:3 tika uzvarēts arī "Kurbads". Šī neveiksmju sērija gan nedēļas vidū pārtrūka un jaunie rīdzinieki ar 0:7 kapitulēja "Mogo". Gaidāmā spēle tiešraidē būs vērojama arī "Sportacentrs.com TV" kanālā.

Intriģējošs duelis sāksies plkst. 16:00, "Zemgale"/LLU hokejistiem uzņemot "Mogo". Šis mačs būs simbolisks, jo pavasarī pagājušās sezonas pusfināla sērijā jelgavnieki sensacionāli pieveica pretiniekus sērijā ar 4-2. Šosezon "Mogo" pagaidām vienīgo zaudējumu piedzīvojusi pret "Prizmu", kamēr "Zemgale"/LLU pret "Kurbadu", abām vienībām kopvērtējumā esot uzreiz aiz līderēm "Prizmas" un "Kurbada". Arī šo dueli varēs redzēt "Sportacentrs.com TV" kanālā

Savukārt plkst. 17:00 "Liepāja" centīsies otro zaudējumu pēc kārtas sagādāt "Prizmai". Starpsezonā "Prizma" piesaistīja vairākus Latvijas hokeja leģionārus un šīs vienības spēks atainojas arī turnīra tabulā, jo ar desmit punktiem četrās spēlēs tā pagaidām ir kopvērtējuma līdere. Līdz šim vienīgais zaudējums tika piedzīvots nedēļas vidū, kad "Prizma" ar 3:4 pēcspēles metienos atzina "Zemgale"/LLU pārākumu. Tikmēr liepājniekiem šosezon ir mazāki mērķi un pagaidām trijās spēlēs izcīnīts vien punkts, kas notika duelī ar HS "Rīga". Abos pārējos mačos ciestas neveiksmes ar identisku rezultātu 1:7. Šo spēli varēs vērot Sportacentrs.com tiešraidē.

Arī rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā pašlaik ir tieši "Kurbada" un "Prizmas" spēlētāji. Līderis ar 10 (5+5) punktiem četrās spēlēs ir Edgars Homjakovs no "Kurbada", kam ar 9 (4+5) punktiem seko Edijs Brahmanis no "Prizmas". Tā kā sestdien "Kurbads" nespēlē, Brahmanim būs iespēja aizskriet priekšgalā. Trešais ar septiņiem punktiem ir "Kurbada" hokejists Toms Bluks, kurš turklāt visus šos punktus savācis ar piespēlēm.

"Optibet" hokeja līga

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Prizma4301018:610
2.Kurbads4300124:89
3.Mogo3200111:46
4.Zemgale/LLU3110113:75
5.HS Rīga4110210:205
6.Liepāja300126:191
7.Lido300034:220


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.