Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Vai "lūši" nodrošinās "Final Four"? Kā atrisināsies florbola intrigas?

Sportacentrs.com TV: Vai "lūši" nodrošinās "Final Four"? Kā atrisināsies florbola intrigas?
Foto: SK Jēkabpils Lūši

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com TV piedāvās vairāk nekā desmit tiešraides aktuālajiem sporta notikumiem valstī - “Jēkabpils Lūšu” volejbolisti centīsies iekļūt “Credit24” Meistarlīgas “Final Four”, savukārt “Elvi” florbola līgā norisināsies izšķirošie notikumi par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

“Credit24” Meistarlīgā volejbolā turpināsies cīņas par iekļūšanu “Final Four” turnīrā. Sestdien Sportacentrs.com TV būs translācija no Sāremā, kur “Jēkabpils Lūši” tiksies ar vietējo “Saaremaa VK”, cenšoties tikt pie otrā un izšķirošā panākuma ceturtdaļfināla sērijā. “Daudziem šķiet, ka “Jēkabpils Lūšu” panākums pirmajā spēlē ir milzu sensācija, taču jāatceras, ka arī regulārajā čempionātā ar “Saaremaa” jēkabpilieši spēlēja labi. No malas izskatās, ka igauņiem ir problēmas ar motivāciju un mikroklimatu, jo sastāvs ir ļoti solīds,” stāsta Sportacentrs.com volejbola komentētājs Jānis Celmiņš. “Vai jēkabpilieši visu nokārtos jau divās spēlēs? Neticu! Paredzu, ka arī šajā sērijā būs nepieciešamas trīs spēles.” Ja sērijā būs vajadzīga arī trešā spēle, arī to Sportacentrs.com TV piedāvās tiešraidē.

“Elvi” florbola līgā tikmēr klāt izšķirošie regulārās sezonas notikumi - pēdējā spēļu kārtā visi mači sāksies vienlaikus, un trīs no tiem rādīs Sportacentrs.com. Šobrīd skaidrs ir tikai viens - pirmo vietu regulārajā turnīrā garantējusi “Betsafe Oxdog Ulbroka”, bet pārējās komandas turpina cīņu gan par labāku vietu tabulā, gan par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Četras komandas joprojām piedalās cīņā par divām vietām izslēgšanas turnīrā, tostarp pagājušā gada vicečempione “Valmiera” un bronzas medaļniece “Pārgauja”. Intrigas atrisinājums sestdien Sportacentrs.com tiešraidēs.

Straujiem soļiem tuvojas noslēgums arī “Optibet” hokeja līgas regulārajai sezonai, bet sestdien Sportacentrs.com TV tiešraidē 13:30 regulārā turnīra uzvaru nodrošinājusī “Mogo” uzņems “Prizmu”, pret ko, visticamāk, būs jāspēlē arī pusfinālā. Runā, ka “prizmiešu” rindas atstājis viens no līgas labākajiem vārtsargiem Jānis Auziņš, kas vēl vairāk apgrūtina jau tā ne vieglo situāciju.

Sestdien Baltijas Sieviešu Basketbola līgā RSU mēģinās revanšēties lietuviešu “Vilkmerge” par dramatisko zaudējumu pirmā apļa mačā. Toreiz RSU izvilka pagarinājumu, bet tā galotnē tomēr atzina mājinieču pārākumu. Šoreiz RSU būs mājās - vai “Elektrum” Olimpiskā centra sienas palīdzēs revanšēties un pakāpties turnīra tabulā? Tiešraide Sportacentrs.com TV sestdien 17:00.

Svētdien izslēgšanas spēļu garšu varēs izjust arī telpu futbola līdzjutēji - “Optibet” Virslīgas pirmajā ceturtdaļfināla mačā “Petrow” tiksies ar ambiciozo “Rabu”, kas būs jau kārtējais šo komandu duelis tieši ceturtdaļfinālos.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
23.02.13:00OHL regulārā sezonaHS Rīga - HK Liepāja
23.02.13:30*OHL regulārā sezonaHK Mogo - HK Prizma
23.02.17:00*Baltijas Sieviešu Basketbola līgaRSU - Vilkmerge
23.02.17:00OHL regulārā sezonaHK Zemgale/LLU - HK Lido
23.02.18:00Elvi florbola līgaLielvārde/Fatpipe - Ķekava
23.02.18:00Elvi florbola līgaKurši/Ekovalis - Bauska
23.02.18:00Elvi florbola līgaFBK Valmiera - Lekrings
23.02.19:00*Credit24 Meistarlīga volejbolāSaaremaa VK - Jēkabpils Lūši
24.02.15:00LTFA 1.līga telpu futbolāRSU/BAO-Dobele - TFK Salaspils
24.02.16:00*Credit24 Meistarlīga volejbolā**Saaremaa VK - Jēkabpils Lūši
24.02.16:30LTFA Optibet Virslīga telpu futbolāFC Petrow - FK Raba
24.02.20:00SynotTip Virslīga handbolāHK Ogre - Jūrmalas Sports

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.
** - ja spēle būs nepieciešama.


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.