Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Gaidāmā U18 PČ dēļ Laviņš līdz sezonas beigām no "Mogo" pārceļas uz HS "Rīga"

Rolands Eliņš

Gaidāmā U18 PČ dēļ Laviņš līdz sezonas beigām no "Mogo" pārceļas uz HS "Rīga"
Martins Laviņš. Foto: HK Mogo

"Optibet" hokeja līgas komanda HS "Rīga" pavēstījusi, ka tās rindās sezonas atlikušo daļu aizvadīs Martins Latviņš, kurš tiek īrēts no "Mogo/LSPA" vienības.

"Saistībā ar gaidāmo U18 pasaules čempionātu elites divīzijā, HS "Rīga" komanda panākusi vienošanos ar HK "MOGO/LSPA" un "Ako/Baltie Vilki" par Martina Laviņa izīrēšanu HS "Rīga" komandai. Sadarbība par 17 gadus vecā Laviņa pāreju uz HS "Rīga" panākta līdz šīs sezonas beigām," vēstīts kluba paziņojumā.

Tāpat "Rīga" ziņo, ka pretējā virzienā devušies divi hokejisti: "Lai spertu nākamo soli attīstībā un izaugsmē, no HS "Rīga" uz "MOGO/LSPA" līdz sezonas beigām pārcelsies divi 2002.gada dzimuši hokejisti – uzbrucējs Daniels Mūrnieks un aizsargs Dāvis Orniņš."

17 gadus vecais Laviņš, bijušā Latvijas aizsarga Rodrigo Laviņa dēls, "Rīgas" komandā spēlēja arī iepriekšējā sezonā, kad izcēlās ar deviņiem vārtu guvumiem 31 spēlēs. Šosezon viņš spēlēja jau krietni spēcīgākajā "Mogo" sastāvā, kurā arī turpināja darboties rezultatīvi, 14 mačos tiekot pie deviņiem punktiem. Vairāk nekā puse no tiem (pieci) gan gūti vienā spēlē, aizvakar pret "Prizmu".

Mūrnieks savukārt bija labākais "Rīgas" vārtu guvējs – šosezon 16 spēlēs 7+3. Savukārt Orniņš 16 mačos tika pie trim punktiem.

HS "Rīga" galvenais treneris ir Oļegs Sorokins, kurš vada arī Latvijas U18 izlasi. Aprīlī Latvijas U18 izlasei paredzēts starts pasaules čempionāta elites divīzijā, kas tiks izspēlēta ASV. Latvija būs vienā grupā ar Kanādu, Zviedriju, Šveici un Baltkrieviju.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/hsriga/pos...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-21 13:41, pirms 3 gadiem
Cerams, ka uzvarēs grupā gan Šveici, gan Baltkrieviju!

     [+] [-]

, 2021-01-21 14:49, pirms 3 gadiem
Latviņš.

Paši pārlasiet ko liekat iekšā?