Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Dinaburgas" hokejisti pēc Covid-19 slimības vēl nav gatavi spēlēt, mačs pārcelts

"Dinaburgas" hokejisti pēc Covid-19 slimības vēl nav gatavi spēlēt, mačs pārcelts
Foto: Agris Bricis/OHL

Pārcelta rītdien paredzētā „Mogo”/LSPA un „Dinaburgas” spēle, ziņo „Optibet” hokeja līga. Tas saistīts ar "Dinaburgas" komandas spēlētāju pārciesto Covid-19 infekciju, no kuras komanda vēl nav pilnībā atguvusies, lai uzreiz ieiet spēļu režīmā, noskaidroja portāls Sportacentrs.com.

„Mogo” un Daugavpils komandu spēle bija paredzēta rītdien 19:15 „Mogo” ledus hallē, taču šajā laikā mačs nenotiks. Vispirms par mača pārcelšanas faktu paziņoja līga, nenorādot iemeslu, bet pēc tam paziņojumu veica arī „Mogo”, rakstot, ka spēles pārcelšana saistīta ar jauniem Covid-19 infekcijas gadījumiem.

Savukārt „Dinaburgas” komandas menedžeris Ruslans Kurelass portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka rītdien paredzētā spēle tikusi pārcelta, jo „Dinaburgas” hokejisti vēl nav gatavi spēlei.

„Iztēlojieties situāciju! Puiši nogulējuši gultās 2-3 nedēļas, pārcietuši slimību,” paskaidroja Kurelass. „Tūlīt pēc slimības beigām iet laukumā un bez treniņiem uzreiz aizvadīt maču? Tas nebūtu pareizs solis, pastāvētu risks iedragāt veselību, nepieciešams atsākt spēles pakāpeniski, un kopīgi nonācām pie šāda lēmuma.” Kurelass apstiprināja, ka jaunu Covid-19 saslimšanas gadījumu komandā nav.

„Dinaburga” līdz šim šosezon aizvadījusi tikai četras spēles, pēdējo no tām 23. septembrī, proti, pirms gandrīz mēneša. Iepriekš Daugavpils komandā bija konstatēti vairāki Covid-19 gadījumi, kas lika visai komandai aiziet karantīnā, un tās spēles „Optibet” hokeja līgā tika pārceltas.

Nākamā spēle „Dinaburgai” paredzēta 24. oktobrī pret „Olimp/Venta 2002”, un „Dinaburgas” menedžeris norādīja, ka līdz šim mačam komandai vajadzētu būt gatavai, un viņš izteica pārliecību, ka šim mačam vajadzētu notikt pēc plāna.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hkmogo/status/1...
https://www.facebook.com/optibethok...


Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Rolans Vasiļjevs. Foto: HK Mogo/LSPA
30

OHL finālsērija startē ar ''Mogo''/LSPA izrautu uzvaru džentlmeņu cīņā

''Optibet'' Hokeja līgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja ''Mogo''/LSPA, kas izbraukumā Jelgavā spēles izskaņā izrāva uzvaru pār iepriekšējo divu sezonu čempioni un pamatturnīra uzvarētāju ''Zemgale''/LBTU – 3:2.
Miķelis Rēdlihs. Foto: LHF
33

Izmaiņas LHF statūtos: Kalvītis varēs kandidēt vēl uz diviem amata termiņiem

Piektdien, 22. martā, Daugavas stadionā, Augšielā 1, Rīgā norisinājās ikgadējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) biedru kongress. Šodien kongresā veiktie labojumi LHF statūtos sniedz iespēju līdzšinējam organizācijas prezidentam Aigaram Kalvītim pārsniegt prezidenta amata termiņu.