Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Znaroks novadījis hokeja kluba "Zemgale/LLU" treniņu (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Znaroks novadījis hokeja kluba "Zemgale/LLU" treniņu (+video)
Oļegs Znaroks vada hokeja kluba Latvijas kluba treniņu. Foto: "HK Zemgale/LLU"

Jelgavas ledus hallē savenais hokeja treneris Oļegs Znaroks piektdien novadīja Latvijas čempionāta vienības "Zemgale/LLU" treniņu, informē portāls jelgavasvestnesis.lv.

HK "Zemgale/LLU" instagram: "Atsaucoties uz galvenā trenera Valerija Kuļibabas aicinājumu, HK Zemgale/LLU treniņu aizvadīja Krievijas hokeja izlases, KHL komandu galvenais treneris, olimpiskais un pasaules čempions Oļegs Znaroks. Iesvīst nācās ne tikai komandas spēlētājiem, bet arī apkalpojošam personālam, ieskaitot ledus meistaru. Pretī leģendārs treneris un hokejisti sniedza vērtīgus padomus, kas spēj izmainīt katra cilvēka likteni."

HK "Zemgale/LLU" galvenais treneris Valērijs Kuļibaba: "Oļegs ir mans draugs, un es viņu uzaicināju uz treniņu. Galvenais iemesls – gribēju uzmundrināt savu komandu. Otrs aspekts – viņš paskatīsies it kā no malas uz mūsu treniņprocesu un varbūt varēs ko ieteikt."

"Ja viņš neaizbrauks tuvākajā laikā, tad mēs vēlreiz organizēsim [šādu treniņu]. Domāju, ka tuvākajā laikā viņš parakstīs kontraktu un aizbrauks," Kuļibaba informē krievu ziņu aģentūru.

Oļegs Znaroks: "Domāju, ja spēlētāji sapratīs, ka pirmām kārtām to vajag viņiem pašiem, ar tādu treneri kā Valērijs Kuļibaba komandai ir nākotne. Galvenais, lai hokejistiem ir liela vēlēšanās spēlēt, un to es šeit redzēju. Ir svarīgi, lai katram sportistam būtu kāds augstāks mērķis, uz kuru tiekties."

Sākotnēji bija plānots, ka treniņš ilgs vienu stundu, taču sanāca pat divas. "Man treniņā dega acis un gribējās sevi parādīt no labākās puses. Domāju, ka tāpat bija arī citiem," teica uzbrucējs Vladislavs Adeļsons. "Ir ļoti labas emocijas! Tik zināms treneris parāda vienkāršas lietas un saprotami paskaidro - tas iespaido," atzina komandas kapteinis Krišs Grundmanis.

Video: Ivars Veiliņš

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv
tass.ru

  +1 [+] [-]

, 2018-10-20 14:17, pirms 6 gadiem
Oļega molodčiks!

     [+] [-]

, 2018-10-20 14:41, pirms 6 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2018-10-20 14:44, pirms 6 gadiem
WTF? Barmaļejič kādi nafig augtāki mērķi kāda nafig "komanda masķerov"? 99.99% džeku te spēlē prieka un hobija pēc un spēlē mājās, daudzi arī strādā algotu darbu citur un spēlē tur nevis, lai tiktu kādā tur "komanda masķerov", bet lai vispār spēlētu un gūtu prieku no hoķa. Ja ļoti gribētu, tad visādās joberlīgās tur jebkurš no viņiem varētu tikt.

     [+] [-]

, 2018-10-20 15:17, pirms 6 gadiem
als rakstīja: WTF? Barmaļejič kādi nafig augtāki mērķi kāda nafig "komanda masķerov"? 99.99% džeku te spēlē prieka un hobija pēc un spēlē mājās, daudzi arī strādā algotu darbu citur un spēlē tur nevis, lai tiktu kādā tur "komanda masķerov", bet lai vispār spēlētu un gūtu prieku no hoķa. Ja ļoti gribētu, tad visādās joberlīgās tur jebkurš no viņiem varētu tikt.
Pirms 25 gadiem- Znaroks ar Latvijas izlasi spēlēja C grupā un Vācijas 2 līgā, bet kā spēlētājs aizvadīja daudz spēļu ar NHL profiem, kā treneris ir PČ,OS čempions!
Vienu solīti uz priekšu paskaties!

     [+] [-]

, 2018-10-20 15:29, pirms 6 gadiem
flipsider rakstīja: Pirms 25 gadiem- Znaroks ar Latvijas izlasi spēlēja C grupā un Vācijas 2 līgā, bet kā spēlētājs aizvadīja daudz spēļu ar NHL profiem, kā treneris ir PČ,OS čempions!
Vienu solīti uz priekšu paskaties!
Znaroks ar Latvijas izlasi nespēlēja C grupā, 1992-93 gados viņš vēl sapņoja par Krievijas izlasi...

     [+] [-]

, 2018-10-20 15:36, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Znaroks ar Latvijas izlasi nespēlēja C grupā, 1992-93 gados viņš vēl sapņoja par Krievijas izlasi...
Būšu kļūdījies! Laikam tāpēc ir tas zīmīgais citāts un Eindhovena!