Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Renārs Valters par rudajiem un "Kurbadu", Kontinentālo kausu un Floridu

Andris Liepa
Andris Liepa
"Kurbada" hokeja komandas aizsargs Renārs Valters ir no talantīgā BHS-85 (Karsums, Dārziņš, Raitums), nepilnu 19 gadu vecumā (2004.) debitējot Latvijas izlasē vienā pārī ar Normundu Sējēju. Acīmredzot 2008. gada vasarā Sējējs arī izlēma Valtera hokeja nākotni, neaicinot viņu uz "Dinamo" nometni. Gandrīz četras sezonas Renārs bija pametis hokeju, baudot Floridas sauli. Taču tur trūcis hokeja... Nu jau Renārs ir seškārtējs Latvijas čempions, kura pēdējo triju gadu svarīgākais darbs bija "Kurbada" hokeja halles būvniecība. Šonedēļ "Kurbada" hallē Rumbulā pirmais starptautiskais turnīrs - Kontinentālā kausa izcīņa kopā ar Ukrainas un Igaunijas čempioniem, kā arī Polijas vicečempioniem. Piedāvājam Jāņa Matuļa garāku sarunu ar Renāru.

Visas spēles ar "Kurbads" komandas dalību tiešraidēs demonstrēs Sportacentrs.com TV kanāls. Piektdien spēles sākums plkst. 19:30, sestdien un svētdien plkst. 18:00.
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 08:35, pirms 7 gadiem
Noskatijos no sākuma līdz beigām.
Interesanti,pozitīvi. Man patika