Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Kurbads" piesaista OHL rezultatīvāko spēlētāju Homjakovu

"Kurbads" piesaista OHL rezultatīvāko spēlētāju Homjakovu
Edgars Homjakovs
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas čempionvienība "Kurbads" papildinājusi sastāvu ar pagājušās sezonas "Optibet" hokeja līgas regulārās sezonas rezultatīvāko spēlētāju Edgaru Homjakovu.

Pagājušajā sezonā Homjakovs bija hokeja kluba “Liepāja"/"Optibet" galvenais ierocis uzbrukumā, palīdzot komandai ieņemt otro vietu turnīra tabulā, bet pusfināla liepājnieku centienus apturēja "Kurbads". Viņš regulārajā sezonā 30 spēlēs izcēlās ar desmit vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, ar 39 punktiem esot rezultatīvākais spēlētājs. Tikmēr izslēgšanas turnīrā 22 gadus vecajam spēlētājam četrās spēlēs bija vieni vārti un viena rezultatīva piespēle.

"Ar lielāko prieku pievienojies hokeja klubam "Kurbads". Ceru kopā ar komandu sasniegt augstākos mērķus Kontinentālajā kausā, Latvijas čempionātā un kausā," citēts Homjakovs, kurš pirms Liepājas divas sezonas pavadīja Francijas čempionātā, 56 regulārās sezonas spēlēs tiekot pie 19 (5+14) rezultativitātes punktiem.

"Kurbads" pavasarī otro reizi triumfēja Latvijas čempionātā un arī nākamajā sezonā piedalīsies IIHF Kontinentālajā kausā, kura otrajā kārtā no 19. līdz 21. oktobrim tiksies ar spēcīgāko Ukrainas komandu "Donbass", Spānijas čempioni "Txuri Urdin San Sebastian", kā arī uzvarētāji no grupas, kurā sacentīsies labākās komandas no tādām eksotiskām hokeja valstīm kā Bulgārija, Turcija, Islande un Izraēla.

Izmantotie resursi:
Example Domain


, 2018-06-18 19:25, pirms 6 gadiem
Kurbads debitēs kontinentālajā kausā ?? 😀😀😀 tas autors galīgs debiliķ*s ?? 😀😀😀
, 2018-06-18 19:27, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kurbads debitēs kontinentālajā kausā ?? 😀😀😀 tas autors galīgs debiliķ*s ?? 😀😀😀
ne tikai debitēs kausā, bet arī pirmo reizi kļuva par Latvijas čempjiem šopavasar
, 2018-06-18 20:44, pirms 6 gadiem
Int, Int..
, 2018-06-18 22:03, pirms 6 gadiem
Kurbads >DR
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.