Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Vai "Mogo " un "Liepāja" atrisinās savas problēmas uzbrukumā?

Vai "Mogo " un "Liepāja" atrisinās savas problēmas uzbrukumā?
Hokeja klubs "Liepaja" pirms spēles
Foto: HK Liepāja

Šovakar ar spēlēm Liepājā un Jelgavā atsāksies Latvijas hokeja virslīgas pusfināla sērijas. “Zemgale/LLU” savās mājās plkst. 16:00 tiksies ar “Kurbadu”, bet vēju pilsētas komanda plkst. 17:00 uzņems “Mogo”. Abu spēļu tiešraides varēsiet vērot Sportacentrs.com portālā.

”Kurbads” pret “Zemgale/LLU”

Pēc pirmās pārliecinoši uzvarētās cīņas Ogrē ar 4:2, “Kurbads” tikpat pārliecinoši zaudēja otrajā ar 1:3, bet sērijā šobrīd ir neizšķirts 1:1. Cietais rieksts komandai izrādījās jelgavnieku vārtsargs Reinis Petkus, kurš viegli tika galā “Kurbada” uzbrukumiem un tikai pašās spēles beigās Rihardam Remiņam izdevās gūt vārtus, nedaudz sabojājot vārtsarga statistiku – 35 no 36 metieniem. Pagaidām abos mačos viena komanda allaž guvusi par diviem vārtiem vairāk, nekā pretinieki, bet pie uzvarām vienmēr tika tā vienība, kas atklāja spēles rezultātu.

Pēc divām aizvadītajām cīņām rezultatīvākais “Kurbada” rindās ir Rihards Remiņš – vienīgais uzbrucējs, kurš guvis vārtus abās spēlēs, pārspējot gan Rihardu Cimermani, gan Reini Petku, kā arī atdevis vienu piespēli. Lai gan “Zemgale/LLU” dod iespējas spēlēt vairākumā, “Kurbads” izmantoja tikai vienu no tām.

Jelgavniekiem ir divi spēlētāji, kuri guvuši pa diviem vārtiem – Ēriks Ozollapa un Kristaps Millers. Savu spēli nevar atrast baltkrievu uzbrucējs Ivans Ribčiks – ja mačos ar “Prizmu” viņš bija neapturams (četri vārti un trīs piespēles), tad sērijā ar “Kurbadu” viņš vēl nav atradis atslēgas Mārtiņa Raituma vārtiem. Arī “Zemgale/LLU” tikai vienu reizi izmantoja vairākumu, pirmajā spēlē iemetot ripu piecatā pret trijiem. Šis noteikt ir elements, pie kura jāpiestrādā abām komandām, un vai tas izdosies – varēsiet noskaidrot plkst. 16:00 portālā Sportacentrs.com

”Mogo” un “Liepāja”

Regulārā čempionāta rezultatīvākās komandas (vidēji vairāk par sešiem vārtiem spēlē) pusfināla sērijas divās tikšanās guvušas divus vārtus, ar ko pietika, lai izcīnītu pa vienai uzvarai (2:1 "Mogo" labā un 1:0 papildlaikā "Liepājas" labā), līdz ar ko arī šajā sērijā rezultāts ir 1:1. “Mogo” sausā sērija ilgst jau 91:55 minūtes, bet no 83 metieniem pa Vadima Miščuka vārtiem tikai divi sasniedza mērķi. Šīs sērijas statistika liecina, ka uzvar tā komanda, kas kādā no spēlēm vairāk met pa vārtiem.

Pagaidām klusē regulārā čempionāta rezultatīvākais hokejists Elviss Želubovskis, kurš 30 spēlēs guvis 28 vārtus un atdevis 26 piespēles, bet šajā sērijā punktus nav guvis. To mēģina kompensēt Rustams Begovs un Raimonds Vilkoits – divu vārtu autori, bet ar viņu pūlēm ir par maz, ja komanda cer uz kaut ko vairāk, nekā vienkārši spēlēšanu pusfinālā.

“Liepājas” komandā vārtus gūst tie, kas arī čempionāta pirmajā posmā bija rezultatīvi – Kārlis Ozoliņš un Egils Kalns, kurš janvārī tika atzīts par čempionāta vērtīgāko spēlētāju. Vairāk tiek gaidīts no Martina Lavrova un Māra Diļevkas, bet, kā rāda sērija ar hokeja skolu “Rīga”, tad Diļevkam vajag nedaudz laika, lai iespēlētos, jo arī ar junioriem pirmajās divās cīņās gāja grūti, bet tad uzbrucējs guvis četrus vārtus divās spēlēs.

Vēju pilsēta šodien svin savu 392. dzimšanas dienu, tāpēc visi iesaistītie liepājnieki un “Liepājas” komandas atbalstītāji sagaida uzvaru vēl vairāk, nekā iepriekš. Vai “lauvām” izdosies iepriecināt savus līdzjutējus, būs iespējams noskaidrot Sportacentrs.com nodrošinātajā translācijā no LOC ledus halles, kas sāksies plkst. 17:00

Izmantotie avoti:
LHF | Sākums

  -1 [+] [-]

, 2017-03-18 11:35, pirms 7 gadiem
Mogo un Liepāja jau tāda treniņspēle vien ir, viena kluba ietvaros.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-18 11:45, pirms 7 gadiem
Play offs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-18 13:12, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Mogo un Liepāja jau tāda treniņspēle vien ir, viena kluba ietvaros.
Jā,piekrītu! Liepājniekiem laba iesildīšanās pirms fināla.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-18 13:29, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā,piekrītu! Liepājniekiem laba iesildīšanās pirms fināla.
Naudu jau dod Mogo. Šie gribēs būt finālā, tad spēlēs. Ja gribēs atpūsties, ļaus liepājas sīkaļām paspēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-18 14:27, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: Ceru liepājnieki nepievils. Šodien atbalstīšu klātienē
Būsi uzcirties baklažāna formas cepurē un Svensona second hand lina bikšelēs?

     [+] [-]

, 2017-03-18 14:34, pirms 7 gadiem
Uzvares stipràkais,abas komandas sosezon ir lidzvertigas!Tà kà es no Liepàjas-tad protams par Liepàju!!!Ja tiksim pàri Mogo,tad finàls ari bus musejais!!!Un gala rezultàts bus kà pagàsgad!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja