Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Smirnovs nomaina Sorokinu pie HK "Mogo" stūres

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Smirnovs nomaina Sorokinu pie HK "Mogo" stūres
Igors Smirnovs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas čempionāta hokeja kluba "Mogo" galvenais treneris jaunajā sezonā būs Igors Smirnovs, kurš līdz šim vadīja HS "Rīga", šodien vēsta aizvadītās regulārās sezonas čempionvienība.

HK "Mogo" prezidents Māris Martinsons: "Ar treneri Smirnovu ir bijusi ļoti laba sadarbība jauno hokejistu trenēšanā un audzināšanā, tāpēc nolēmām dot iespēju un izaicinājumu trenēt HK "Mogo". Igors ir pierādījis sevi kā labs profesionālis trenējot virslīgas klubu HS "Rīga". Mēs paļaujamies un ceram uz viņa pieredzi jauno hokejistu trenēšanā un uz Igora zināšanu nodošanu kluba jaunajai paaudzei.”

Kluba jaunais galvenais treneris Igors Smirnovs: "Esmu priecīgs par iespēju strādāt ar vienu no labākajiem valsts klubiem un no savas puses darīšu visu iespējamo, lai HK "Mogo" nākamajā sezonā izcīnītu Latvijas čempionu titulu. Ar lielāko daļu no spēlētājiem esmu pazīstams personīgi un domāju, ka komandai ir liels potenciāls. Protams, zinu, ka šis klubs trīs reizes izcīnījis arī Latvijas kausu - mūsu mērķis ir tikt pie trofejas arī ceturto reizi."

Kā jau ziņots, 2015. gadā kā HK "Mogo" spēlētājs un galvenā trenera asistents Oļegs Sorokins izcīnīja Latvijas čempiona titulu. Pēc tam kļuva par šī kluba galveno treneri, tomēr šajā statusā neizdevās iegūt valsts meistarsacīkšu zeltu, kaut gan pēdējos divos gados "Mogo" uzvarēja regulārajā sezonā.

Igors Smirnovs trenera karjeru sāka pirms 18 gadiem, kad 2000-2001 un 2002-2003 sezonās bija Daugavpils "Stalkers Juniors" galvenais treneris. Sekoja vairāki gadi HK "Liepājas Metalurgs" un HK "Rīga 2000" komandās, kur pildīja trenera palīga pienākumus. Smirnovs bija DHK "Latgale" galvenais treneris (2006-2008). HS "Rīga" sistēmā strādāja kopš 2010. gada, vadot arī Latvijas čempionātā spēlējošās komandas. 2016-2017 sezonā bija U18 Latvijas izlases galvenais treneris.

Izmantie resursi:
HK "Mogo"

  -1 [+] [-]

, 2018-05-17 16:17, pirms 6 gadiem
Sorokins varētu mēģināt tikt pie Ankipāna par palīgu, ne? Ankipāns, Ābols, Sorokins. Būtu interesants štābs!

     [+] [-]

, 2018-05-17 16:27, pirms 6 gadiem
diezvai ābols ies par palīgu pēc tam, kad bijis galvenais

     [+] [-]

, 2018-05-17 16:31, pirms 6 gadiem
Ankipāns pats varētu iet kautkur par palīgu . Piem. uz " Zemgali ". Viņa aptuvenais līmenis .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja