Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Līdervienībai "Mogo" pievienojas uzbrucējs Saulietis

Līdervienībai "Mogo" pievienojas uzbrucējs Saulietis
Kaspars Saulietis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja klubu "Mogo" pastiprinājis 31 gadu vecais uzbrucējs Kaspars Saulietis, kurš iepriekš vairākas sezonas spēlējis arī Rīgas "Dinamo" komandā, bet pērn spēlēja Slovākijā.

Pagājušajā sezonā Saulietis 25 spēlēs Slovākijas regulārajā čempionātā "Nove Zamky" rindās guva astoņus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas mačos četrās spēlēs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

No 2014. līdz 2017. gadam Saulietis trīs sezonas pavadīja Rīgas "Dinamo" komandā. Šajā laika posmā viņš 132 spēlēs atzīmējās ar 12 gūtiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Tāpat karjeras laikā viņš ir spēlējis Ukrainā, Somijā, Čehijā un virknē Baltkrievijas klubu, ieskaitot Minskas "Dynamo", kā arī Latvijā. Karjeras sākumā viņš devās uz Ziemeļameriku, kur spēlēja Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) un Rietumu hokeja līgā (WHL).

Latvijas valstsvienības kreklā viņš piedalījies četros pasaules čempionātos, no kuriem pēdējais bija 2015. gadā. 23 spēlēs viņa kontā ir trīs gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Ar 20 punktiem astoņās spēlēs "Mogo" pašlaik ir "Optibet" hokeja līgas līdervienība, par punktu apsteidzot "Prizmu", kas aizvadījusi par spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
twitter.com/hkmogo


, 2018-10-15 12:20, pirms 6 gadiem
Ar 20 punktiem astoņās spēlēs "Mogo" pašlaik ir "Optibet" hokeja līgas līdervienība, par punktu apsteidzot "Prizmu", kas aizvadījusi par spēli vairāk.

Trešdien ar Prizmu tieši arī jāspēlē.
, 2018-10-15 12:33, pirms 6 gadiem
Jāsaka laba izvēle spēlēt Latvijas čempionātā. Vismaz spēlējot Mogo noteikti iegūs vairāk nekā DR
, 2018-10-15 14:54, pirms 6 gadiem
Varēs sievu palaist pa riņķi
, 2018-10-15 15:16, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Varēs sievu palaist pa riņķi
Tavējo ?
, 2018-10-15 15:33, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: Tavējo ?
Nu ja es esmu Saulieties, tad jā, eh cik latvieši tomēr neattapīgi, ka jāskaidro tev x2
, 2018-10-15 17:08, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Jāsaka laba izvēle spēlēt Latvijas čempionātā. Vismaz spēlējot Mogo noteikti iegūs vairāk nekā DR
Ko tieši vairāk iegūs? Brīvo laiku?
, 2018-10-15 18:18, pirms 6 gadiem
Nu jau vairs nevar saprast, kura komanda tagad ir favorīte.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.