Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Zemgale" uzņems "Liepāju", "Kurbads" un "Prizma" mēģinās tikt pie trešajām uzvarām

Rolands Eliņš

"Zemgale" uzņems "Liepāju", "Kurbads" un "Prizma" mēģinās tikt pie trešajām uzvarām
Foto: Guntis Lazdāns/LHF

„Optibet” Latvijas hokeja līgā šodien notiks visas trīs trešās kārtas spēles, un visas trīs būs pieejamas portāla Sportacentrs.com tiešraidēs. 13:30 „Lido” spēkosies ar „Prizmu”, pusotru stundu vēlāk „Kurbads” dosies pēc trešās uzvaras, sacenšoties ar HS „Rīga”, bet 16:00 „Zemgale/LLU” uzņems „Liepāju”.

„Zemgale/LLU” savā sezonas pirmajā spēlē nedēļas vidū kārtīgi pacīnījās ar čempionvienību „Kurbadu”, taču tomēr zaudēja ar 2:3, un attiecīgi turnīra tabulā pagaidām ir bez punktiem. Šodien būs iespēja to labot, savā laukumā sacenšoties ar „Liepāju”, kas sezonu sākusi pieticīgi – pēc smagās sakāves pret „Kurbadu” sekoja nepārliecinoša spēle pret HS „Rīga”, zaudējot papildlaikā ar 4:5.

„Zemgales” galvenais treneris Valērijs Kuļibaba pēc mača pret „Kurbadu” preses konferencē izteica atzinību par savas komandas parādīto spēli, neskatoties uz zaudējumu, jo tika rādīts tāds hokejs, uz kādu viņš cer visas sezonas gaitā. Kuļibaba arī novērtēja „Kurbada” aizsardzības spēku, sakot, tā, visticamāk, ir visspēcīgākā visā līgā.

„Liepājai” sezonas sākums sportisko rezultātu ziņā patiešām ir pieticīgs, taču „Kurbada” treneris Aleksandrs Macijevskis jau iepriekš aicināja savstarpējās spēles lielā rezultāta nozīmi nepārvērtēt, bet iepriekšējā mačā pret „Rīgu” līdz trim punktiem pietrūka pavisam maz – liepājnieki 57. minūtē izvirzījās vadībā 4:3, taču pamatlaika izskaņā ielaida vārtus vairākumā, kas sekojošo zaudējumu padarīja vēl sāpīgāku.

„Rīgai” tagad būs iespēja vēl vienam pārsteigumam, viesojoties Kurbada ledus hallē. „Rīgas” komanda sezonu iesāka ar 1:6 sakāvi pret „Prizmu” un būs ļoti jāpacenšas, lai tiktu pie labāka rezultāta pret favorītu „Kurbadu”. Protams, var cerēt, ka „Kurbads” vēlreiz „palīdzēs” pretiniekiem un iemetīs savos vārtos kā mačā pret „Zemgali/LLU”, kad tas netīšām sanāca Jānim Spruktam. „Kurbada” treneris Aleksandrs Macijevskis pēcspēles preses konferencē šajā epizodē gan neko traģisku nesaskatīja: „Nu bet tāds ir hokejs, tā mēdz gadīties. Nedomāju, ka šeit vajag pārdzīvot vai smieties. Normāla spēles epizode. Iegāja ripa vārtos, jā, bet nu ko izdarīt?”

Dienas pirmajā spēlē pie trešās uzvaras mēģinās tikt arī „Prizma”, kas spēlēs ar „Lido”. „Prizma” sezonas pirmajās divās spēlēs ielaidusi tikai vienus vārtus, kamēr „Lido” šī būs otrā spēle Virslīgā, un debiju augstākajā līgā pavisam noteikti nevar dēvēt kā bezcerīgu – mačā pret „Mogo” gados jaunā „Lido” komanda zaudēja tikai ar 2:4. 55 no 59 pretinieku metieniem „Lido” vārtos atvairīja Kārlis Reinis Riba, 18 gadus vecais vārtsargs.

Visas trīs spēles šodien būs pieejamas portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet „Sportacentrs.com TV” kanālā tiešraidē būs vērojamas „Lido”-„Prizmas” un „Zemgales/LLU” un „Liepājas” spēles.

"Optibet" hokeja līga

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Kurbads2200010:36
2.Prizma220008:16
3.Mogo210014:43
4.HS Rīga201016:102
5.Liepāja200115:121
6.Zemgale/LLU100012:30
7.Lido100012:40
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-09-15 11:32, pirms 6 gadiem
Bārtulis spēlēs Mogo! Hahahahahahahaha hahahahaha. Šādu likteņa ironiju sen nav nācies redzēt. https://www.sportazinas.com/bartuli...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-09-15 12:54, pirms 6 gadiem
SC pilnīgii dalbajobii ir ,ka nedzēš tā kreditoru komentus ārā un vēl pie tam viņš var spamot būdams bloķēts lietotājs. Visi raksti ir sad@rsti dēļ viņa

  -1 [+] [-]

, 2018-09-15 14:23, pirms 6 gadiem
Par Kurbadu!

pēdējo LHV sezonu rezultātu ietekmēts sauklis: "Kur ir Kurbads, tur pretiniekiem ir uzvaru bads!"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja