Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: Vārtiem bagātā spēlē "Liepāja" papildlaikā pieveic "Rīgu"

13. septembrī HS "Rīga" ledus halle norisinājās kārtējā "Optibet" hokeja līgas spēle starp HS "Rīga" un HK "Liepāja/Optibet" komandām. Šajā mačā abas komandas spēlēja diezgan līdzvērtīgi, veidoja daudz momentu, un sagādāja daudz darba abu vienību vārtsargiem. Šajā mačā rezultāts bija ļoti mainīgs, un raksturīgi bija izrāvieni abu komandu izpildījumā - pirmajo periodu uzvarēja viesi (1:2), otrajā trešdaļā mājinieki guva trīs vārtus pēc kārtas (4:2), perioda izskaņā un trešajā trešdaļā trīs precīzi metieni pēc kārtas arī liepājniekiem (4:5), bet pašās pamatlaika beigās "Rīga" pamanījās izlīdzināt rezultātu (5:5). Spēles liktenis līdz ar to izšķīrās papildlaikā, kur veiksmīgāki izrādījās viesi, vārtus gūstot Mārtiņam Oskaram Freimanim, un noslēdzot maču ar "Liepājas" uzvaru 6:5 (2:1;1:3;2:1;1:0). Lielisks mačs Bruno Zabim (Liepāja), kas savāca 5 punktus (2+3), kamēr 3 punkti Freimanim (1+2), Robertam Štelmaheram (0+3), Mārim Diļevkam (1+2) (Liepāja), kā arī Sergejam Piskunovam (2+1), Vladislavam Koniševam (2+1) un Edgaram Kamoliņam (0+3) (Rīga).

, 2017-09-14 16:40, pirms 7 gadiem
Liepājniekus vienmēr iegāž vārtsargu līnija. Ja ķertu, ņemamos metienus, tad Liepājai nebūtu problēmu ņemt 3punktus.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.