Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbadam" pievienojas Deivids Sarkanis

Andrejs Siliņš

"Kurbadam" pievienojas Deivids Sarkanis
Deivids Sarkanis
Foto: panthers.co.uk

Latvijas čempionvienība hokejā "Kurbads" pavēstījusi par 22 gadus vecā latviešu uzbrucēja Deivida Sarkaņa pievienošanos komandai.

Latvijas čempionu HK "Kurbads" rindām pievienojies talantīgais uzbrucējs Deivids Sarkanis, kurš ir uzbrucējs ar plašu tehnisko arsenālu pretinieku zonā. Deivida nūjas apvešanas tehnika un snaipera instinkts liek pretiniekiem vienmēr veltīt viņam maksimālu uzmanību. HK "Kurbads" rindās labā tvēriena uzbrucējs spēlēs ar 81. numuru, vēstī klubs.

"Esmu priecīgs par pievienošanos HK "Kurbads", par lielisko uzņemšanu, kā arī ar nepacietību gaidu jauno sezonu, kur mums ir izvirzīti ambiciozi un sportiski augsti mērķi. Būs interesanti," savu pievienošanos Latvijas čempioniem komentējis Sarkanis.

Pērn pēc veiksmīga sezonas iesākuma "Prizmas" komandā Deivids devās uz jaunizveidoto Alpu līgu, kur pievienojās "Kitzbuheler EC" komandai, 35 spēlēs sakrājot 32 (7+25) rezultativitātes punktus. Sezonas noslēgums tika pavadīts titulētajā EIHL līgas komandā Nottingemas "Panthers", kur izdevās iekrāt sešus punktus 13 cīņās.

Savas karjeras laikā Deivids aizvadījis arī vairākas spēles Rīgas "Dinamo" rindās, piecās spēlēs atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli. Pēc sezonas KHL un MHL līgās Deivids devās uz "Magnus" līgu Francijā - 25 spēlēs viņam pieci vārti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
HK Kurbads

     [+] [-]

, 2017-07-12 13:55, pirms 7 gadiem
Kurbads pakāpeniski bruņojas. Cerams, ka tas nebūs tikai uz dažām spēlēm kausa izcīņā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-12 14:06, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: Kurbads pakāpeniski bruņojas. Cerams, ka tas nebūs tikai uz dažām spēlēm kausa izcīņā.
domāju tik nopietni bruņojas dēļ kontinentālā kausa Lai gan gandrīz visa komanda ir saglabāta no pagājušās sezonas. Vienīgi gan pamatvārtsargs Raitums aizlaidies

     [+] [-]

, 2017-07-12 14:17, pirms 7 gadiem
Lač paliek stiprāks.

     [+] [-]

, 2017-07-12 14:40, pirms 7 gadiem
Oho, paņēma KHL kapli, nice, noteikti būs komandas līderis

  -1 [+] [-]

, 2017-07-12 15:50, pirms 7 gadiem
Amon Goeth rakstīja: Oho, paņēma KHL kapli, nice, noteikti būs komandas līderis
aha 5 speles, baigais KHL kaplos

     [+] [-]

, 2017-07-12 15:52, pirms 7 gadiem
harjax rakstīja: Lač paliek stiprāks.
Nevis tavs LAČ, bet noteikts klubs, Kurbads, plus vēl MOGO un Liepāja kautko pastiprinâs varbūt, bet paliks vis jau kā bij, nejau gribot negribot, bet saprotot to Virlsīgas līmeni arī raksta, piem - Rēdlihs beidz hokejista karjeru, tekstā raksta beidz karjeru, bet gribot vel uzspēlet Virslīgā, neviens LHV neuztver kā konkurēt spējigu līgu kaitvai ar to pašu Kazakstānas

     [+] [-]

, 2017-07-12 16:15, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nevis tavs LAČ, bet noteikts klubs, Kurbads, plus vēl MOGO un Liepāja kautko pastiprinâs varbūt, bet paliks vis jau kā bij, nejau gribot negribot, bet saprotot to Virlsīgas līmeni arī raksta, piem - Rēdlihs beidz hokejista karjeru, tekstā raksta beidz karjeru, bet gribot vel uzspēlet Virslīgā, neviens LHV neuztver kā konkurēt spējigu līgu kaitvai ar to pašu Kazakstānas
LAČ nav līga kur pelnīt, bet atbraucot no kazahstānas, neviens te baigi galvastiesu paŗāks tāpeč nav. Nevajag arī nolikt zemāk, kā ir. Un ja kas - Jelgava bez skaļiem uzvārdiem, ar pārvilinātiem līderiem uz citām komandām, spēlēja labāk, tā ka līmenis ir piepacēlies. Mogo un Kaurbad s palika labāki, Jelgava ar, Liepāka kaut kur turpat kur bija, tur palika, Prizma spēlēja sliktāk, Rīga nevienmērīga, to puišelu koamndu es neņemu vērā. uzskatu ka tomēr čempis kaut nedaudz, bet pielia savā attīstībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-12 16:35, pirms 7 gadiem
Alpu līgā bija rezultatīvs. Interesanti, vai nebija piedāvājumu turpināt karjeru tur?

     [+] [-]

, 2017-07-12 17:11, pirms 7 gadiem
tikmēr Zabis laikam atpakaļ uz Libavu.