Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Zemgale/LLU" vienojas par sadarbību ar Rīgas "Dinamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Zemgale/LLU" vienojas par sadarbību ar Rīgas "Dinamo"
Foto: hkzemgale.lv

Latvijas hokeja čempionāta Jelgavas klubs "Zemgale/LLU" noslēdzis sadarbības līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas "Dinamo". Tādējādi tiks veidota ciešāka sadarbība dažādās jomās.

Kā jau ziņots, "Zemgale/LLU" šovakar sāks jauno sezonu un plkst. 19.30 savā laukumā spēkosies ar "Optibet" Latvijas hokeja līgas jaunpienācēju "Olimp". Spēli tiešraidē pārraidīs Sportacentrs.com.

"Zemgale/LLU" direktors pauž gandarījumu par parakstīto sadarbības līgumu, kas ļaus klubam veidot ciešāku sadarbību ar Rīgas "Dinamo" dažādu organizatorisko jautājumu risināšanā un ar hokeju saistītos jautājumos, lai nākotnē hokejs Jelgavā attīstos vēl vairāk."Šobrīd sadarbībā ar Jelgavas Ledus sporta skolu spējam nodrošināt jauno hokejistu apmācību un izaugsmi, sākot no pirmajiem soļiem uz ledus līdz profesionālam līmenim. Noslēgtais līgums dos iespēju mūsu spēlētājiem un jaunajiem hokejistiem turpināt izaugsmi un sasniegt vēl augstāku profesionālo līmeni," skaidro Aivars Zeltiņš.

Vienlaikus sadarbības līgums ļaus pilnveidoties arī "Zemgale/LLU" treneriem, kuriem tiks piedāvāta iespēja piedalīties praktiskos treniņos ar Rīgas "Dinamo" treneriem.

"Zemgale/LLU" vēsture aizsākās 2002. gadā, kad sadarbībā ar Aizsardzības ministriju tika izveidota virslīgas komanda "ASK/Zemgale", kas bāzējās Jelgavas ledus hallē. Zemgales komandas augstākais sasniegums ir Latvijas hokeja čempionāta sudraba medaļa 2017./2018. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
hkzemgale.lv

  +1 [+] [-]

, 2019-09-12 09:17, pirms 5 gadiem
Interesanti! Zilajam vīriņam kreisā roka ir uz sarkanā vīriņa pleca kā draugiem pieklājas, bet sarkanā vīriņa labā roka rosās kaut kur. Ir versijas kur?