Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Smirnovs: "Sezonas laikā nepatika sadarbība ar HK Rīga"

Smirnovs: "Sezonas laikā nepatika sadarbība ar HK Rīga"
Hokeja skolas "Rīga" galvenais treneris Igors Smirnovs (pa kreisi)
Foto: Ģirts Gertsons

Pēc Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla piektās spēles, kurā "Liepāja" pieveica "Rīgu" ar 5:1 un tika pusfinālā, komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri.

Igors Ļebedevs, hokeja kluba "Liepāja" galvenais treneris: "Gribu atzīmēt, ka mums pretiniekos bija stipra komanda, lai gan gados jauna, trijās spēlēs viss izšķiras trešo periodu galotnēs. Šodien likām uzsvaru uz tām lietām, kas nesanāca ceturtajā spēlē - agresīvi iet uz vārtiem un spēlēt vārtu priekšā. Tieši otrie vārti ir apliecinājums, ka tas izdevās, jo tie tika gūti tieši no vārtu priekšas. Līdz šim mums bija slikts vairākums, šodien tas nostrādāja.

Pietiekami daudz momentu bija uzbrukuma zonā, ko mēs nerealizējam, jāatzīmē, ka pretinieks spēja atgriezties aizsardzībā un traucēt. Trešajā periodā bijām gatavi provokācijām pēc tam, kad rezultāts kļuva mums labvēlīgs (5:1), tāpēc bija svarīgi saglabāt vēso prātu un savus līderus.

Mēs labi apzināmies, pret ko mēs spēlēsim nākamajā "play-off" kārtā. Tagad jāatpūšas un jāgatavojas, bet treneru uzdevums ir veikt analītisko darbu un nodot informāciju spēlētājiem."

Igors Smirnovs, hokeja skolas "Rīga" galvenais treneris: "Apsveicu savu kolēģi. Diemžēl mums pēc pēdējās spēles Rīgā vairs nepalika spēka, jo šobrīd esam tāda kā bērnu komanda. Pirmajā periodā vēl mēģinājām, bet tad sākās kļūdas un noraidījumi. Apspēlēt Latvijas čempionus nevar būt tik viegls uzdevums. Divus vārtus ielaidām mazākumā, kas salauza mums visu spēli.

Sezonas laikā nepatika sadarbība ar HK "Rīga", jo šodien spēlējam ar citādāku sastāvu, nekā visu regulāro sezonu. Puiši no MHL bija sliktā fiziskā formā, ka arī slikti spēlēja taktiski. Ilgi sāka uzbrukumu, aizsargi nemeta no zilās līnijas. Mūsdienās tā nespēlē. Ja mēs gatavotos visi kopā, spēle būtu citāda. Tomēr viņi mūs nedaudz pastiprināja un paaugstināja komandas vidējo līmeni."


, 2017-03-11 22:42, pirms 7 gadiem
Smirnovs visu ļoti pareizi pateica: ne tikai Dinamo degradē Latvijas vecos hokejistus, bet HK Rīga degradē arī jaunos...
Un noraidījumu šodien arī bija pārāk daudz, bet ja reiz saka, ka spēki bija galā + no HK Rīga piesaistītie jau tā bija sliktā formā, tad tas tikai parāda to cik slikta bija/ir HK Liepāja, ja tikai izšķirošajā spēlē spēja apspēlēt sliktā fiziskā formā esošu bērnu hokeja skolas komandu pastiprinātu ar diviem trīsdesmitgadniekiem...
, 2017-03-11 22:48, pirms 7 gadiem
Lido rakstīja: Smirnovs visu ļoti pareizi pateica: ne tikai Dinamo degradē Latvijas vecos hokejistus, bet HK Rīga degradē arī jaunos...
Un noraidījumu šodien arī bija pārāk daudz, bet ja reiz saka, ka spēki bija galā + no HK Rīga piesaistītie jau tā bija sliktā formā, tad tas tikai parāda to cik slikta bija/ir HK Liepāja, ja tikai izšķirošajā spēlē spēja apspēlēt sliktā fiziskā formā esošu bērnu hokeja skolas komandu pastiprinātu ar diviem trīsdesmitgadniekiem...
Paraudi vēl,mīzal,kurš nomīza ierasties uz strelku,bāba
, 2017-03-11 22:51, pirms 7 gadiem
C vitamīns rakstīja: Paraudi vēl,mīzal,kurš nomīza ierasties uz strelku,bāba
Cienījamā SC.com administrācija, vai šito plānā galdiņa urbēju nevajadzētu nobanot!?!
, 2017-03-11 22:54, pirms 7 gadiem
Lido rakstīja: Cienījamā SC.com administrācija, vai šito plānā galdiņa urbēju nevajadzētu nobanot!?!
Te gan es piekrītu,mīzalam,Lido,šitādus bābas,kā ,Lido,vajag nobanot
, 2017-03-12 04:46, pirms 7 gadiem
Liepājas mocīšanās ar HS Rīgu nekādi neliek domāt par interesantu tālāko pusfinālu. Pēc redzētā snieguma šķiet, ka sērijā jau viena uzvara pār Mogo būtu daudz.

Otrs pāris solās būt krietni interesantāks.
, 2017-03-12 10:46, pirms 7 gadiem
...Puiši no MHL bija sliktā fiziskā formā, ka arī slikti spēlēja taktiski. Ilgi sāka uzbrukumu, aizsargi nemeta no zilās līnijas. Mūsdienās tā nespēlē. Ja mēs gatavotos visi kopā, spēle būtu citāda. ... - te arī atbilde, kāpēc tik daudzi brauc prom uz ZAmeriku un citur. HK Rīga ir komanda ķeksītim, lai Savickim nebūtu jātaisnojas, kāpēc Rīgai nav komandas MHL. Pārējais viņu neinteresē.
Tagad arī redzam, ka spēlēšana Latvijas Virslīgā ir krietni produktīvāka par atslidināšanos Skanstes ielas kantora ķeksīša komandā.

Jaunajiem spēlētājiem silti iesaku vispirms izvērtēt visas citas alternatīvas, pirms pieņemt HK Rīga piedāvājumu.
, 2017-03-12 11:41, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ...Puiši no MHL bija sliktā fiziskā formā, ka arī slikti spēlēja taktiski. Ilgi sāka uzbrukumu, aizsargi nemeta no zilās līnijas. Mūsdienās tā nespēlē. Ja mēs gatavotos visi kopā, spēle būtu citāda. ... - te arī atbilde, kāpēc tik daudzi brauc prom uz ZAmeriku un citur. HK Rīga ir komanda ķeksītim, lai Savickim nebūtu jātaisnojas, kāpēc Rīgai nav komandas MHL. Pārējais viņu neinteresē.
Tagad arī redzam, ka spēlēšana Latvijas Virslīgā ir krietni produktīvāka par atslidināšanos Skanstes ielas kantora ķeksīša komandā.

Jaunajiem spēlētājiem silti iesaku vispirms izvērtēt visas citas alternatīvas, pirms pieņemt HK Rīga piedāvājumu.
Pa 100 piekrītu! Pat nav ko diži vairāk piebilst tik vien to, ka ja ir jaunajiem čaļiem jāizvēlas kāds LHV klubs vai HK Rīga, tad acīmredzami labāks variants ir kāds LHV klubs vai ZA mirori/ juniori. Tad no viņa vēl kaut kas var sanākt un gluži zudis LV hoķim varbūt arī viņš vēl nebūs! Un piem. tāds Bindulis nebūt nav slikts piemērs šajā sakarā!
, 2017-03-12 16:23, pirms 7 gadiem
Virslīgas mīnuss ir mazais spēļu skaits.
Viss jau ir loģiski, amatieri un pusprofesionāļi biežāk nemaz nevar spēlēt, jo ir jāstrādā pamatdarbā.
Tomēr U22 vecuma spēlētājiem ar 30 spēlēm sezonā ir krietni par maz, ja ir kādi nopietni plāni nākotnei hokejā.
Jelgavas "Zemgale"/LBTU uzbrucējs Roberts Vītols Rīgas "Prizmas" vārtu priekšā. Foto: Agris Bricis/LHF
5

"Zemgale" pusfinālu noslēdz ar astoņiem vārtiem un sasniedz ceturto finālu pēc kārtas

Latvijas atklāto hokeja meistarsacīkšu finālā pārliecinoši iekļuva iepriekšējo divu sezonu valsts čempione Jelgavas "Zemgale"/LBTU, šovakar izbraukumā ar 8:3 sakaujot Rīgas "Prizmu" un pusfināla sērijā triumfējot ar 4-0.
Gints Meija. Foto: Romāns Kokšarovs, HK Kurbads
9

''Mogo'' trijās minūtēs gūst trīs vārtus un nonāk soļa attālumā no OHL fināla

Šodien Optibet hokeja līgas pusfināla sērijā pret ''Kurbadu'' trešo uzvaru svinēja ''Mogo''/LSPA, kas, gūstot trīs vārtus trijās minūtēs noslēdzošā perioda laikā, uzvarēja ar 5:2. Tas ļāvis klubam sērijā panākt 3-0 un nonākt viena soļa attālumā no fināla sasniegšanas.
Miķelis Rēdlihs. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
3

M.Rēdliham par sitienu ar celi LHF piespriež trīs spēļu diskvalifikāciju

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārā komisija lēmusi piespriest trīs spēļu diskvalifikāciju ''Prizma'' uzbrucējam Miķelim Rēdliham, kurš pusfināla sērijā pret ''Zemgale''/LBTU trešajā spēlē izcēlās ar rupjību.