Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: "Liepāja" rezultatīvā un saspringtā spēlē pieveic "Mogo"

11. februārī Liepājas Olimpiskā centra hallē norisinājās kārtējā Latvijas hokeja čempionāta spēle starp HK "Liepāja" un HK "Mogo" komandām. Šajā spēlē raksturīgs bija liels tehniskā brāķa un kļūdu apjoms, kas gan padarīja maču ļoti atvērtu, ar daudzām vārtu gūšanas iespējām. Līdz ar to komandas spēlēja rezultatīvi, un neskatoties uz to, ka mača gaitā ilgāk vadībā atradās viesi, "Liepāja" spēja atspēlēties un izcīnīt uzvaru ar 7:6 (1:2; 2:1; 4:3). Mājinieku labā divus vārtus guva lietuviešu leģionārs Marks Kaļeiņikovs, un ar četriem punktiem atzīmējās Imants Ļeščovs (1+3), savukārt viesiem trīs vārti Rustama Begova kontā, bet divi precīzi metieni padevās Raimondam Vilkoitam.

Rolans Vasiļjevs. Foto: HK Mogo/LSPA
30

OHL finālsērija startē ar ''Mogo''/LSPA izrautu uzvaru džentlmeņu cīņā

''Optibet'' Hokeja līgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja ''Mogo''/LSPA, kas izbraukumā Jelgavā spēles izskaņā izrāva uzvaru pār iepriekšējo divu sezonu čempioni un pamatturnīra uzvarētāju ''Zemgale''/LBTU – 3:2.
Miķelis Rēdlihs. Foto: LHF
33

Izmaiņas LHF statūtos: Kalvītis varēs kandidēt vēl uz diviem amata termiņiem

Piektdien, 22. martā, Daugavas stadionā, Augšielā 1, Rīgā norisinājās ikgadējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) biedru kongress. Šodien kongresā veiktie labojumi LHF statūtos sniedz iespēju līdzšinējam organizācijas prezidentam Aigaram Kalvītim pārsniegt prezidenta amata termiņu.
Kristiāns Zelts (centrā). Foto: Zemgale/LBTU
24

LHF valde mīkstina Zeltam piemēroto diskvalifikāciju un noraida licences anulēšanu

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde šodien mīkstinājusi federācijas Disciplinārās komisijas iepriekš piešķirto sodu ''Zemgale''/LBTU uzbrucējam Kristiānam Zeltam, kas paredzēja 11 spēļu diskvalifikāciju. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošo informāciju ceturtdienas vēlā vakarā apstiprināja arī pats hokejists. Valdes lēmums paredz, ka laukumā hokejists varēs atgriezties jau “Optibet” Hokeja līgas (OHL) finālsērijas trešajā spēlē.