Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: Krišjānis Rēdlihs: "Vietējais čempionāts ir spēcīgs, komandu spēku samēri līdzīgi"

Ar uzvaru "Optibet" hokeja virslīgas sezonu sākusi pēdējo divu gadu čempione HK "Kurbads", kas savā laukumā ar 7:1 sagrāja Liepāju. Sportacentrs.com aprunājās ar sestajā vārtu guvumā rezultatīvu piespēli nopelnījušo Krišjāni Rēdlihu, kuram šī bija pirmā spēles Latvijas hokeja čempionātos kopš 17 gadu pārtraukuma. Tolaik Rēdlihs pārstāvēja "Liepājas Metalurgs" vienību.

, 2018-09-08 22:11, pirms 6 gadiem
Visu cieņu čalim, jā gadi iet un gadi projām iet, vietējā čempī jānoslēdz karjera, diez vai tuvākajā laikā būs LV tautai trīs brāļi hokejisti augsta līmeņa!
, 2018-09-09 06:31, pirms 6 gadiem
Ir jau labi, ka ir tāds pensionāru čempis, vismaz kādu kapeiku var nopelnīt. Lielāko daļu sportistu ir bez izglītības un profesijas. Krievu laikā bijušie sportisti gāja strādāt uz centrāltirgu par gaļas izcirtējiem,

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.