Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Muštukovs otro reizi sezonā atzīts par OHL mēneša spēlētāju

Muštukovs otro reizi sezonā atzīts par OHL mēneša spēlētāju
Ervīns Muštukovs. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Par "Optibet" hokeja līgas decembra vērtīgāko spēlētāju atzīts līdervienības "Olimp" vārtsargs Ervīns Muštukovs.

Decembrī "Olimp" aizvadīja piecas spēles un izcīnīja piecas uzvaras. Muštukovs izlaida tikai vienu no mačiem. Četrās aizvadītajās spēlēs vārtsargs tika galā ar 96,19% metienu un vidēji ielaida 1,20 ripas. Jāizceļ, ka Muštukovs par labāko tika atzīts arī septembrī.

"Olimp" ar 22 spēlēs sakrātajiem 38 punktiem ieņem pirmo vietu kopvērtējumā. Aiz muguras atrodas "Liepāja", kas sakrājusi par četriem punktiem mazāk, aizvadot par divām spēlēm vairāk. Labāko trijnieku noslēdz "Kurbads", bet pagājušās sezonas čempione "Mogo" ir ceturtā.

Oktobrī par labāko tika atzīts "Liepājas" centra uzbrucējs Bruno Zabis, bet novembrī labākā spēlētāja tituls tika piešķirts "Zemgales"/LLU centram Gatim Spruktam, kurš pašlaik ir līgas rezultatīvākais hokejists. Zabis, kurš izlaidis deviņas spēles traumas dēļ, ir otrais.


, 2020-01-08 18:20, pirms 4 gadiem
Paldies Krieviem ka mums ir KHL. Pretēji Latvijas hokejs izmirtu. Jo OHL ir hokeja parodija.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.