Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Auziņš par Prizmu, Pīterboro mārciņām, vārtsarga psiholoģiju un likteni

Andris Liepa
Andris Liepa
"Prizmas" vārtsargs Jānis Auziņš šobrīd ir Latvijas hokeja virslīgas "karstais kartupelis" - ar viņu vārtos "Prizma" ir pavisam cits spēks. Tāpēc citu komandu spēlētāji joko, ka steidzami jātrod tam Auziņam ārzemēs darbs... Lai turnīra tabulas augšgalā būtu par vienu konkurentu mazāk. 18-19 gadu vecumā šis Jānis bijis apmēram vienādas meistarības ripu ķērājs ar Jāni Kalniņu, taču hokeja vārtsargam atrast darbu labā ārzemju klubā ir mežonīgi grūti. Nu 27 gadus vecais Auziņš licis par sevi runāt gan Latvijas laukumos, gan arī debitējot valsts izlasē. Vai beidzot pienācis viņa atzīšanas laiks?
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2018-12-07 16:21, pirms 5 gadiem
Nekas jau vēl nav zaudēts. Eiropā noteikti var spēlet zolīdā līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-08 15:20, pirms 5 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Nekas jau vēl nav zaudēts. Eiropā noteikti var spēlet zolīdā līmenī.
Esmu parliecinats ka D Riga mieriigi vareetu buut back up golie. Taalaakais jau pasha rokaas. Ir vaartsargi kas nopietni saakushi savu karjeru tikai ap 30 gadu vecumaa un klluvushi par zvaigzneeem. Piem., https://www.eliteprospects.com/play... , https://www.eliteprospects.com/play... .

  +1 [+] [-]

, 2018-12-08 16:26, pirms 5 gadiem
uz Dinamo par 3 vārtsargu!