Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Hartmanis atvadu spēlē gūst vārtus, "Kurbads" zaudē SKA fārmklubam

Rolands Eliņš

Hartmanis atvadu spēlē gūst vārtus, "Kurbads" zaudē SKA fārmklubam
Toms Hartmanis. Foto: HK Kurbads

Starpsezonas pirmo pārbaudes maču šovakar aizvadīja Latvija hokeja komanda „Kurbads”, kas ar 2:3 piekāpās Krievijas Augstākās līgas klubam „SKA-Neva”. Šī bija Toma Hartmaņa atvadu spēle, kurā viņam izdevās arī izcelties ar vārtu guvumu.

„Kurbads” savā pirmajā pārbaudes spēlē šovasar tikās ar Sanktpēterburgā bāzēto komandu „SKA-Neva”, kas ir KHL granda Sanktpēterburgas SKA sadarbības partnere. „SKA-Neva” spēlē Krievijas Augstākajā līgā, kurā aizvadītajā sezonā uzvarēja regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas spēlēs izstājās pusfinālā.

„Kurbads” piedzīvoja zaudējumu ar 2:3, izdarot gandrīz divreiz mazāk metienu pa vārtiem nekā pretinieki (20:39), kā arī pēc tam zaudēja bullīšu sērijā, kurā "Kurbada" vienīgais precīzais bullītis bija Laurim Bajarunam. Latvijas komandas sastāvā vārtus guva Krišjānis Rēdlihs pēc skaista soloreida un Toms Hartmanis, kuram šī bija atvadu spēle. Hartmanis iemeta pēc Jura Štāla rezultatīvas piespēles. Abi "Kurbada" vārti tika gūti otrajā periodā.

Spēles pārtraukumā tika sarīkotas arī īpašas sacensības, kurās Hartmanis uz slidām un motosportists Andris Grīnfelds ar motociklu sacentās ātrumā distancē apkārt abiem vārtiem. Hartmanim izdevās uzvarēt, kamēr Grīnfeldam sanāca neveiksmīgs starts.

31 gadu vecais Hartmanis savai karjerai punktu likt nolēma šovasar pēc sešām aizvadītām sezonām „Kurbada” sastāvā. Hartmanis „Kurbada” sastāvā Latvijas čempionātā guva 174 punktus, bet pirms tam spēlēja arī Kazahstānas un Anglijas klubos, kā arī „Rīga 2000” sastāvā. Hartmanis arī aizvadīja septiņas KHL spēles Rīgas „Dinamo” sastāvā un spēlēja Latvijas izlasē pārbaudes mačos.

Parīt "Kurbads" un "SKA-Neva" aizvadīs vēl vienu savstarpēju pārbaudes spēli.

Izmantotie resursi:
Example Domain

  -1 [+] [-]

, 2019-08-08 07:25, pirms 5 gadiem
Žēl, ka tā...uz laukuma izskatījās viens no labākajiem Kurbada sastāvā.

  -2 [+] [-]

, 2019-08-08 07:26, pirms 5 gadiem
Molodčiks!

  +3 [+] [-]

, 2019-08-08 09:00, pirms 5 gadiem
Un,kas vēl kaut ko var teikt par to,ka Latvijas čempis ir zemā līmenī-nespēlējot Spruktam,Cipulim, Upītim,J.Rēdliham-līdzīga spēle-ja vēl nebūtu 5 minūšu noraidījums Brancim-kas to zin,kā viss būtu beidzies.

     [+] [-]

, 2019-08-09 00:05, pirms 5 gadiem
Flashscore norādīts ka vārtus guvuši Cipulis un Zolmanis
Kam ticēt???

     [+] [-]

, 2019-08-09 17:08, pirms 5 gadiem
Cipulis taču nespēlēja!Pirmos vārtus guva Krišjānis Rēdlihs!