Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Sarkanis no "Kurbada" pāriet uz "Mogo"

Andrejs Siliņš

Sarkanis no "Kurbada" pāriet uz "Mogo"
Deivids Sarkanis un Mārtiņš Porejs aizsargā "Kurbada" vārtus. Foto: hkkurbads.lv

Latvijas čempionāta "Optibet" hokeja līgas (OHL) klubs "Mogo" vienojies par sadarbību ar 24 gadus veco uzbrucēju Deividu Sarkani, kurš līdz šim pārstāvēja "Kurbadu".

Sarkanis sezonu iesāka "Kurbada" rindās, 17 OHL spēlēs gūstot piecus vārtus un atdodot piecas rezultatīvas piespēles. Sarkanis aizvadīja arī sešas spēles IIHF Kontinentālā kausa izcīņā, taču tur palika bez rezultativitātes punktiem. Arī pagājušajā sezonā Sarkanis pārstāvēja "Kurbadu", 26 mačos izceļoties ar 18 (9+9) punktiem un 58 soda minūtēm.

Iepriekš Sarkanis Latvijas čempionātā spēlējis "Prizmas" un "Dinamo Juniora" rindās, kā arī Francijā, Alpu līgā un Lielbritānijā. Rīgas "Dinamo" sastāvā Sarkanis aizvadījis piecas spēles Kontinentālajā hokeja līgā, tiekot pie vienas rezultatīvas piespēles.

"Mogo" šobrīd atrodas otrajā vietā OHL turnīra tabulā, no līderes "Prizmas" atpaliekot par trim punktiem. Tiesa, "Mogo" aizvadījusi par trim spēlēm mazāk. "Kurbads" ar desmit punktiem mazāk nekā "Mogo" ieņem trešo pozīciju, taču aizvadītas divas spēles vairāk.

     [+] [-]

, 2018-12-06 14:54, pirms 5 gadiem
Kurbads sev grūtā brīdī pastiprināja savus tiešos konkurentus. Krasava

  +1 [+] [-]

, 2018-12-06 16:17, pirms 5 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Kurbads sev grūtā brīdī pastiprināja savus tiešos konkurentus. Krasava
Ko nozīmē pastiprināja konkurentus ? Mogo piedāvājā vairāk naudu, Kurbads nevarēja pielīdzināt, tas arī viss