Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Mogo" un "Kurbada" cīņa Sportacentrs.com TV ievadīs jauno OHL sezonu

"Mogo" un "Kurbada" cīņa Sportacentrs.com TV ievadīs jauno OHL sezonu
Foto: HK Kurbads

Sportacentrs.com TV arī šajā sezonā rādīs piedāvās “Optibet” Hokeja līgas (OHL) spēļu tiešraides. Sezona sāksies sestdien 14:30 ar principiālāko sāncenšu dueli - čempioni “Mogo” uzņems vicečempionus “Kurbadu”.

Piektdien un sestdien turpināsies daiļslidošanas sacensības “ISU Junior Grand Prix Riga Cup”, kur piedalās ap 100 sportistiem no 37 valstīm. Piektdienas vakarā talantīgā Latvijas U21 izlase sāks savu ceļu pretī sapnim - Eiropas čempionāta fiālturnīŗam. Pirmajā mačā pretī stāsies Polija, kuras jaunieši piedalījušies iepriekšējos divos finālturnīros. Spēles tiešraide no 17:00 Sportacentrs.com TV.

Turpinot futbola tēmu, šajā nedēļas nogalē Liepājā sāksies Federācijas kausa izcīņa, kurā bez Latvijas U19 izlases piedalīsies juniori arī no Austrijas, Turcijas un Kipras. Federācijas kausa izcīņas mērķi ir: noskaidrot uzvarētāju, veicināt futbola popularitāti Latvijā, kā arī uzlabot spēlētāju, tiesnešu un treneru prasmes un iemaņas. Mača pieteikumā drīkstēs būt 20 spēlētāju un atļautais spēlētāju maiņu skaits būs septiņas. Visu spēļu tiešraides Sportacentrs.com.

Sestdien Jelgavas kartingu trasē tiks pielikts trekns punkts Latvijas kartinga čempionāta sezonai. Tiks noskaidroti valsts čempioni un sacensību tiešraide būs vērojama Sportacentrs.com.

Sestdien svētki hokeja mīļiem - jauno sezonu sāk “Optibet” Hokeja līga! Sezonu ievadīs principiālāko sāncenšu “Mogo” un “Kurbada” kauja. Pavasarī abu komandu duelī Latvijas čempionu godu izcīnīja “Mogo” hokejisti. Starpsezonā klubu mērķi nav mainījušies, un arī šogad abas tēmēs tikai un vienīgi uz zeltu. “Kurbada” aizsardzību cementēs brāļi Rēdlihi, uzbrukumā valdīs Jānis Sprukts, Mārtiņš Cipulis un citi bijušie izlašnieki. “Mogo” rindās arī šosezon Kaspars Saulietis, Agris Saviels, Gatis Gricinskis un citi labi zināmi pašmāju hokejisti.

Zeltam pieteikumus “uzrakstījušas” arī citas vienības, piemēram, kā gana ambiciozu projektu sevi pieteicis “Olimp”, kura sastāvā sezonu sāks Oskars Bārtulis. Visu spēļu tiešraides arī šosezon būs vērojamas Sportacentrs.com. Sezonas atklāšanas mačs sestdien 14:30 Sportacentrs.com TV.

Pārbaudes turnīrā Liepājā gatavošanos sezonai turpina Latvijas vicečempioni basketbolā “Ventspils”, kā arī vietējais klubs “Liepāja”. Sestdien ventspilnieki eksaminēs Baltkrievijas čempionus Minskas “Tsmoki”, kam treneru kolektīvā strādā latviešu speciālists Edmunds Valeiko. Mājiniekiem sestdien pretī stāsies lietuviešu “Pieno Žvaigždes”, ko pārstāv divi Latvijas basketbolisti - Edgars Lasenbergs un Ivars Rihards Žvīgurs. Svētdien turnīrā norisināsies cīņas par vietām, bet svarīgākie jautājumi šobrīd ir citi: vai “Ventspils” ir gatava Čempionu līgas kvalifikācijai? Vai liepājnieki ar jaunu treneri un jaunu sastāvu šosezon atgriezīsies “play-off” basketbolā?

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Sportacentrs.com TV tiešraides

DatumsLaiksNotikums
6.09.13:30Daiļslidošanas sacensībasISU Junior Grand Prix Riga Cup
6.09.17:00UEFA U21 kvalifikācijaLatvija - Polija
6.09.18:00**Federācijas kauss futbolāLatvija U19 - Austrija U19
7.09.11:00LČ kartingā 6. posmsPro-Kart Jelgava
7.09.12:45*Daiļslidošanas sacensībasISU Junior Grand Prix Riga Cup
7.09.14:30OHL regulārā sezonaMogo - Kurbads
7.09.16:00**Wind Basket 2019Tsmoki Minsk - BK Ventspils
7.09.16:45*Daiļslidošanas sacensībasISU Junior Grand Prix Riga Cup
7.09.18:30Wind Basket 2019Pieno Žvaigždes - BK Liepāja
8.09.11:00Wind Basket 2019Spēle par 5. vietu
8.09.13:00*Federācijas kauss futbolāAustrija U19 - Kipra U19
8.09.13:15Wind Basket 2019Spēle par 3. vietu
8.09.15:30Wind Basket 2019Fināls
8.09.18:00Federācijas kauss futbolāLatvija U19 - Turcija U19

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.
** - tiešraide portālā Sportacentrs.com, televīzijā pieslēgšanās no 2. puslaika.


, 2019-09-06 14:30, pirms 5 gadiem
Visas OHL spēles tiešraidēs? Paldies sportacentram!
, 2019-09-06 15:50, pirms 5 gadiem
malaci sportacentrs, ka nodrošināt šis translācijas. tiešām prieks, ka vismaz kautkadu dalju no sporta translejat. varētu kau vēl ko labu pateikt, bet šoreiz pietiks. par piesātinātu un sportisku nedeljas nogali 👌👍
Rolans Vasiļjevs. Foto: HK Mogo/LSPA
29

OHL finālsērija startē ar ''Mogo''/LSPA izrautu uzvaru džentlmeņu cīņā

''Optibet'' Hokeja līgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja ''Mogo''/LSPA, kas izbraukumā Jelgavā spēles izskaņā izrāva uzvaru pār iepriekšējo divu sezonu čempioni un pamatturnīra uzvarētāju ''Zemgale''/LBTU – 3:2.
Miķelis Rēdlihs. Foto: LHF
33

Izmaiņas LHF statūtos: Kalvītis varēs kandidēt vēl uz diviem amata termiņiem

Piektdien, 22. martā, Daugavas stadionā, Augšielā 1, Rīgā norisinājās ikgadējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) biedru kongress. Šodien kongresā veiktie labojumi LHF statūtos sniedz iespēju līdzšinējam organizācijas prezidentam Aigaram Kalvītim pārsniegt prezidenta amata termiņu.
Kristiāns Zelts (centrā). Foto: Zemgale/LBTU
24

LHF valde mīkstina Zeltam piemēroto diskvalifikāciju un noraida licences anulēšanu

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde šodien mīkstinājusi federācijas Disciplinārās komisijas iepriekš piešķirto sodu ''Zemgale''/LBTU uzbrucējam Kristiānam Zeltam, kas paredzēja 11 spēļu diskvalifikāciju. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošo informāciju ceturtdienas vēlā vakarā apstiprināja arī pats hokejists. Valdes lēmums paredz, ka laukumā hokejists varēs atgriezties jau “Optibet” Hokeja līgas (OHL) finālsērijas trešajā spēlē.