Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: MVP Skrastiņš pret līderiem, jelgavnieku cietais rieksts "Mogo"

Sportacentrs.com TV: MVP Skrastiņš pret līderiem, jelgavnieku cietais rieksts "Mogo"
Foto: hkzemgale.lv

Sportacentrs.com šonedēļ piedāvās tiešraides no deviņiem aktuālajiem sporta notikumiem - aizraujošas cīņas sola kārtējās “Optibet” Hokeja līgas spēles, bet piektdien Eiropas Sieviešu Basketbola līgas spēlē Latvijas čempiones “TTT Rīga” uzņems Zviedrijas čempiones “Lulea”.

Trešdien aizraujošu hokeju sola “Zemgales/LLU” un “Kurbada” tikšanās - abas pagājušās sezonas finālistes turnīra tabulā atrodas cieši līdzās, bet savstarpējās cīņās šosezon labāk gājis jelgavniekiem, kuri pa reizei uzvarējuši gan savā laukumā, gan viesos. Šoreiz cīņa atkal Jelgavā un Sportacentrs.com TV tiešraidē!

Trešdien savā starpā spēlēs arī HS “Rīga” un čempionāta līdervienība HK “Prizma”. “Rīgu” pārstāv Kristaps Skrastiņš, kurš tikai 17 gadu vecumā mirdzēja pagājušajā mēnesī un pelnīti saņēma OHL novembra vērtīgākā spēlētāja atzinību. Šīs spēles tiešraide portālā Sportacentrs.com, bet spēles ieraksts kanālā Sportacentrs.com TV pēc “Zemgales/LLU” un “Kurbada” dueļa, pulksten 22:15!

“Zemgalei/LLU” šī nedēļa jāaizvada smagās cīņās - pēc trešdienas spēles pret “Kurbadu” vien dažu dienu atpūta un sestdien jau jāspēlē pret “Mogo”, ko šajā sezonā vēl nav izdevies pārspēt ne reizi. Tāpat tiešraidēs notiks pieslēgšanās “Lido” un “Rīgas”, kā arī “Liepājas” un “Kurbada” spēlēm pēc iepriekšējo pārraižu beigām.

Piektdienas vakarā ceturto uzvaru Eiropas Sieviešu basketbola līgā mēģinās izcīnīt Latvijas čempionvienība “TTT Rīga”. Atgriezušās no Eirolīgas spēles Pirejās pret slaveno “Olympiacos”, TTT meitenes šoreiz tiksies ar Zviedrijas labāko komandu “Lulea Basket”. Spēles sākums kanālā Sportacentrs.com TV 18:00!

Sestdien un svētdien 11. Kārtas spēles Latvijas Telpu Futbola asociācijas (LTFA) “Optibet” Virslīgā. Sestdien jau 12:30 vicelīdere “Petrow” uzņems priekšpēdējā vietā tabulā esošo “Monarhs”, bet svētdien 18:00 divu tabulas kaimiņu duelī “LDZ Cargo/DFA” uzņems “Jēkabpils lūšus”, lai beidzot noskaidrotu labāko komandu - abu pirmā apļa cīņā tika fiksēts neizšķirts.

Sportacentrs.com tiešraides šonedēļ:

DatumsLaiksNotikumsSpēle
5.12.19:15OHL regulārā sezonaHS Rīga - HK Prizma
5.12.19:30*OHL regulārā sezonaHK Zemgale/LLU - HK Kurbads
5.12.19:30OHL regulārā sezonaHK Liepāja - HK Lido
7.12.18:00*Eiropas Sieviešu Basketbola līgaTTT Rīga - Lulea Basket
8.12.12:30*LTFA Optibet Virslīga telpu futbolāFC Petrow - Monarhs
8.12.13:30**OHL regulārā sezonaHK Lido - HS Rīga
8.12.16:00*OHL regulārā sezonaHK Zemgale/LLU - HK Mogo
8.12.17:00**OHL regulārā sezonaHK Liepāja - HK Kurbads
9.12.18:00*LTFA Optibet Virslīga telpu futbolāLDZ Cargo/DFA - Jēkabpils lūši

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!
** - pieslēgšanās tiešraidei televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV pēc iepriekšējās pārraides beigām!


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.