Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Pečura kautiņā OHL spēlē guvis ribas traumu

Ints Megnis
Ints Megnis

Pečura kautiņā OHL spēlē guvis ribas traumu
Sergejs Pečura (centrā). Foto: HK "Kurbads"

Pieredzējušais aizsargs Aleksandrs Jerofejevs nav saņēmis diskvalifikāciju par kautiņu trešdien notikušajā "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēlē starp "Prizma" un "Kurbads" komandām, piektdien pavēstīja Latvijas Hokeja federācija. Savukārt "Prizmas" galvenais treneris Ēriks Miļuns sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja, ka šajā epizodē traumu guvis vienības uzbrucējs Sergejs Pečura.

Aizvadītajā spēlē čempione "Kurbads" ar 7:1 sagrāva šosezon ievērojami pastiprināto "Prizma" komandu, bet otrās trešdaļas vidū laukumā izcēlās kautiņš, kurā "Prizmas" spēlētājs Aleksandrs Jerofejevs nometa cimdus duelī ar Mārci Zembergu.

Pēc atkārtotas momenta caurskates piektdien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Tiesnešu komiteja mainījusi un piešķīrusi papildus sodus “Prizmas” un “Kurbada” spēlētājiem. Tā Jerofejevam sākotnēji piešķirtais 2+25 minūšu sods par kautiņu nomainīts uz 2+5+20 minūšu sodu par rupjību, kamēr Zembergam piešķirtais 2+2 minūšu sods par rupjību nomainīts uz 2+2+10 minūšu sodu par rupjību un nesportisku rīcību.

Vēl Sergejam Pečuram piespriests 25 minūšu sods brīdi pirms kautiņa iepriekš veiktu par sitienu ar nūju. Aizvadīto spēli Pečura nevarēja pabeigt diskvalifikācijas dēļ, savukārt Miļuns pastāstīja, ka spēlētājs šajā arī epizodē guvis traumu.

"Viņam ir problēmas ar ribām. Uzkrita uz nūjas un tika pie aizlauztas ribas," par Pečuru atklāja Miļuns. Tāpat maču traumas dēļ nespēja pabeigt "Prizmas" vārtsargs Jānis Auziņš, bet Miļuns pauda, ka viņam, visticamāk, viss būs kārtībā.

"Šādu rezultātu iespaidoja gan mūsu kļūdas, gan pretinieku sniegums. Par tiesāšanu nerunājam," stāstīja Miļuns. ""Kurbads" bija labāks, tomēr mums bija daudzi slimi spēlētāji, tāpēc pēdējā brīdī vajadzēja veikt sastāva izmaiņas. Neprasījām pārcelt maču, kaut mums bija seši slimi hokejisti."

Kaut ir bažas par Auziņa veselību, Miļuns atklāja, ka "Prizma" pagaidām neizskata iespējamu Edgara Lūsiņa došanos laukumā. "Mums ir trīs citi vārtsargi gatavībā un viņš mums pagaidām ir kā piektais vārtsargs."

     [+] [-]

, 2018-10-05 23:55, pirms 6 gadiem
Var "smagi" redzeet ka Zembergs un paareejie Kurbadnieki samiizushies... Es taa arii nesapratu kapeec!?