Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" papildina sastāvu ar aizsargu Freimani, kurš sezonu sāka ASV

Rolands Eliņš

"Kurbads" papildina sastāvu ar aizsargu Freimani, kurš sezonu sāka ASV
Mārtiņš Oskars Freimanis. Foto: HK Kurbads

Latvijas „Optibet” hokeja līgas klubs „Kurbads” paziņojis, ka līdz sezonas beigām noslēdzis vienošanos ar 24 gadus veco aizsargu Mārtiņu Oskaru Freimani. Freimanis sezonu sāka ASV, Dienvidu profesionālajā hokeja līgā (SPHL), bet, komentējot jauno līgumu ar „Kurbadu”, hokejists norāda, ka ASV nevarēja palikt vīzas problēmu dēļ.

24 gadus vecais liepājnieks Mārtiņš Oskars Freimanis savu hokejista karjeru iesāka „Liepājas metalurga” jauniešu komandā. Viņš piedalījās U18 pasaules čempionātā Latvijas izlases sastāvā, kā arī aizvadīja vairākas spēles Latvijas U20 izlasēs. Freimanis iepriekš bija izmēģinājis savus spēkus Lietuvas, Rumānijas un Austrijas klubos, bet iepriekšējās trīs sezonās spēlēja Latvijā, pārstāvot „Liepājas” un „Mogo” vienības.

Šo sezonu Freimanis uzsāka Pensakolas „Ice Flyers” sastāvā SPHL, kas kopā ar NLAH un Federālo hokeja līgu ir viena no trim trešā līmeņa profesionālajām līgām Ziemeļamerikā, zem AHL un ECHL. Freimanis šajā līgā aizvadīja piecas spēles, gūstot vienu rezultativitātes punktu.

“Vīzas problēmu dēļ nevarēju palikt ASV un bija jāatgriežas Latvijā. Sezonu vēlos pabeigt ar pozitīvām emocijām un sasniegtu mērķi - Latvijas čempionu titulu! Ar komandu vienošanos panācām ātri un veiksmīgi, jau tagad nevaru sagaidīt, kad došos laukumā,” kluba paziņojumā citēts Mārtiņš Oskars. “Apstākļi treniņiem ir lieliski, komandas biedrus pazīstu jau sen un viss būs kārtībā. Kārtīgi jāstrādā treniņos un spēlēs, tad būs gan prieks, gan arī rezultāts.”

„Kurbads”, kas šobrīd ieņem trešo vietu Latvijas līgā, pavēstījis, ka Freimanis debiju piedzīvos jau pēc divām dienām spēlē pret „Zemgali/LLU” un spēlēs ar 55. numuru. Šīs spēles tiešraide būs pieejama portālā Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/HKKurbads/...

  +3 [+] [-]

, 2018-12-03 21:46, pirms 5 gadiem
Labs papildinājums

  +1 [+] [-]

, 2018-12-03 23:16, pirms 5 gadiem
Jau jau bija problēmas ar vīzu, tad viņam nebija nopietns profesionāla atlēta līgums. Ir dzirdēts, ka sportistiem ir problēmas ar vīzām, bet komandas parasti to atrisina nedēļas laikā un vispār, tādas problēmas bija pirms 10 gadiem.

     [+] [-]

, 2018-12-04 09:57, pirms 5 gadiem
Viņš ir Mārtiņš vai Oskars?