Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Saulietis pieteikts ''Mogo/LSPA'' sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Saulietis pieteikts ''Mogo/LSPA'' sastāvā
Kaspars Saulietis. Foto: LHF

Latvijas hokeja federācijas mājas lapā esošā informācija liecina, ka Optibet hokeja līgas komandas ''Mogo/LSPA'' sastāvā pieteikts 33 gadus vecais latviešu hokejists Kaspars Saulietis, kurš arī iepriekšējo sezonu pabeidza šīs komandas sastāvā.

HK ''Mogo/LSPA'' jauno sezonu iesākusi ar trim uzvarām piecās spēlēs un turnīra tabulā ar sešiem punktiem ieņem 4. vietu. Komandas sastāvā spēlē Latvijā labi zināmi hokejisti kā Oskars Bārtulis, Krišjānis Rēdlihs, kā arī Robs Šremps, kurš karjeras laikā spēlējis arī Rīgas ''Dinamo''.

Latvijas hokeja federācijas mājas lapā atrodamā informācija liecina, ka ''Mogo/LSPA'' sastāvam pieteikts 33 gadus vecais latviešu uzbrucējs Kaspars Saulietis, kas komandā spēlēja arī iepriekšējā sezonā, palīdzot izcīnīt 24 uzvaras 35 spēlēs un ieņemt 4. vietu kopvērtējumā. Uzbrucējs aizvadītajās 14 spēlēs guva sešus vārtus un vienu reizi rezultatīvi asistēja.

Kaspars Saulietis savas karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā Rīgas ''Dinamo'', Grodņas ''Neman'', Minskas ''Yunost'', Minskas ''Dynamo'', Soļigorskas ''Shakhter'', Somijas ''HPK'', Kijevas ''Sokol'', Ņeftekamskas ''Toros'' un Slovākijas ''Nove Zamky''.

''Mogo/LSPA'' jau rītdien, 3.oktobrī paredzēta nākamā Optibet hokeja līgas spēle, kad savā laukumā plkst. 13.30 uzņems otrajā vietā esošo ''Olimp/ Venta 2002''

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

     [+] [-]

, 2020-10-02 20:33, pirms 4 gadiem
laikam jau tas ir pastiprinājums Mogo

  +2 [+] [-]

, 2020-10-02 20:36, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: laikam jau tas ir pastiprinājums Mogo
Viņš varbūt ir pastiprinājums ja ir formā. Bet ja būs kāds bija Februārī un martā, tad diez vai. Mogo jau arī bez viņa ir labi priekš OHL labi uzbrucēji.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-02 21:56, pirms 4 gadiem
Esot formu uzdzinis plucinot Timas sievu!

     [+] [-]

, 2020-10-02 23:14, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: laikam jau tas ir pastiprinājums Mogo
Pagājušajā wīkendā 5 naktī Violetā līnijas šņauca, offic formā