Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Jēkabs Rēdlihs tomēr spēlēs "Kurbada" rindās

Jēkabs Rēdlihs tomēr spēlēs "Kurbada" rindās
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionvienība "Kurbads" panākusi vienošanos ar agrāko Latvijas izlases aizsargu Jēkabu Rēdlihu par spēlēšanu komandas rindās gaidāmajā sezonā.

35 gadus vecais aizsargs pagājušajā sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo" sastāvā. Kopumā "Dinamo" sastāvā aizvadījis 197 spēles. Latvijas izlases sastāvā spēlējis četros pasaules čempionātos.

Vasarā izskanēja ziņas, ka Rēdlihs pielicis punktu spēlētāja karjerai. Ilgāku laiku aizsargs atradās "Kurbads" redzeslokā, jūlija nogalē "Kurbada" vadītājam Andim Pikānam atzīstot: "“Kurbads” ir profesionāls klubs un spēlētāji treniņus aizvada katru dienu. Tagad jāsaprot, vai viņš spēs palīdzēt komandai. Ja būs profesionāla attieksme, tad, iespējams, Rēdlihs būs mūsu rindās."

Savu pirmo spēli komandas rindās aizsargs aizvadīja vakardienas pārbaudes spēlē, kurā "Kurbads" ar 2:5 piekāpās Krievijas Jaunatnes līgā spēlējošajai "Red Star" vienībai.

Atgādināsim, ka jaunā Latvijas čempionāta sezona sāksies pēc nedēļas, 9. septembrī, kad "Kurbads" savā laukumā uzņems pērnās sezonas otru finālisti "Mogo".


, 2017-09-02 16:13, pirms 7 gadiem
Nu labs,labs
, 2017-09-02 16:26, pirms 7 gadiem
Ir ok, tā tam jābūt. Kamēr var dot pienesumu komandai tikmēr lai spēlē virslīgā.
, 2017-09-02 16:51, pirms 7 gadiem
iesleedzu tv6 nee tur kur dcelminjs jau gatjob ???.
, 2017-09-02 16:57, pirms 7 gadiem
laba zina!
, 2017-09-02 17:11, pirms 7 gadiem
Viņš jau vakar spēlēja pārbaudes spēlē pret Red Star Junior.
, 2017-09-03 10:51, pirms 7 gadiem
Nezinu, vai viņš tiks sastāvā.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.