Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Mogo" pievienojas Ziemiņš un Potāpovs

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"Mogo" pievienojas Ziemiņš un Potāpovs
"Mogo" galvenais treneris Oļegs Sorokins
Foto: Ritvars Raits

Jaunajai sezonai gatavošanos uzsākusi arī 2015. gada Latvijas čempione HK "Mogo", kas pērn no cīņas par titulu izstājās jau Latvijas čempionāta pusfinālā. Komandas rindas skārušas vairākas izmaiņas.

Pašlaik HK "Mogo" aizvada jau pirmos treniņus, un komandas mērķis paliek nemainīgs - cīnīties par Latvijas čempionāta zelta medaļām, sarunā ar Sportacentrs.com atzina komandas galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Komandas rindās notikušas vairākas izmaiņas, un, kamēr brāļi Lipsbergi katrs devušies savā virzienā (Miks uz "Dinamo", Edgars - uz "Kurbadu"), HK "Mogo" sastāvam pievienojušies vairāki jauni hokejisti. Starp viņiem ir arī Juris Ziemiņš un Emīls Potāpovs, ar kuriem jau panākta vienošanās par spēlēšanu komandas rindās.

Juris Ziemiņš pēdējos gadus bija viens no vadošajiem "HK Zemgale" uzbrucējiem. 22 gadus vecais uzbrucējs pagājušo sezonu noslēdza ar 35 punktiem 27 spēlēs un bija devītais visa čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. Savukārt Emīls Potāpovs pērn spēlēja "HK Kurbads" sastāvā, 23 spēlēs gūstot 12 punktus.

Komentējot Mika Lipsberga pievienošanos "Dinamo" treniņnometnei, Oļegs Sorokins pauda gandarījumu par to, un atklāja, ka par spīti treniņnometnes gaitā gūtajam savainojumam, uzbrucējam iespēja vēl tiks dota. "Noteikti nav jāapstājas pie iekļūšanas "Dinamo". Mikam ir jācīnās par augstākiem profesionāliem mērķiem," uzsvēra Sorokins.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-02 16:58, pirms 8 gadiem
Tāda sajūta, ka Zemgale ir izslaucīta pa tīro - kurš Kurbadā, kurš Liepājā, kurš Mogo...

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 18:01, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Tāda sajūta, ka Zemgale ir izslaucīta pa tīro - kurš Kurbadā, kurš Liepājā, kurš Mogo...
Šāda situācija jau ir ierasta katru gadu. Tomēr, katru sezonu parādās citi, kuri grib sevi pierādīt.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 21:50, pirms 8 gadiem
«Zemgale/LLU» arī šosezon spēlēs Latvijas...
vai tas ir Kuļibaba uz ledus ar Zemgali?