Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Liepājnieki Freimanis un Ņekļudovs noskatījuši jaunus klubus

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Liepājnieki Freimanis un Ņekļudovs noskatījuši jaunus klubus
Mārtiņš Oskars Freimanis
Foto: www.ehc-lustenau.at

Latvijas čempionvienības "HK Liepāja" agrākie spēlētāji atraduši jaunas komandas. Mārtiņš Oskars Freimanis pievienojies HK "Mogo", savukārt Romāns Ņekļudovs trenējas kopā ar HK "Zemgale" hokejistiem, portālam Sportacentrs.com apliecināja komandu pārstāvji.

22 gadus vecais Mārtiņš Oskars Freimanis iepriekšējās divas sezonas aizvadīja "Liepājas" sastāvā, taču šoruden burtiski pāris dienas pirms sezonas sākuma tika atskaitīts no tās rindām. Pašlaik hokejists pievienojies HK "Mogo" treniņiem un kā apliecināja komandas menedžeris Elvis Želubovskis, tuvākajā laikā komandas vadība vērtēs, vai ar jauno hokejistu slēgt vienošanos.

Līdzīgi situācija ir ar 21 gadus veco Romānu Ņekļudovu. Arī viņš šosezon spēlējis vien "Liepāja/Juniors" sastāvā 1. līgā un pašlaik trenējas kopā ar HK "Zemgale". Komandas vadītājs Armands Ozollapa atzīmēja, ka vēl ir pāragri spriest, vai Ņekļudovs tiks iesaistīts komandas sastāvā un tas būšot galvenā trenera lēmums.

Atgādināsim, ka pavisam nesen HK "Mogo" rindas papildināja arī pēdējo divu sezonu HK "Zemgale" kapteinis Raimonds Vilkoits, par kura iespējamo pāreju uz Oļega Sorokina vadīto komandu tika runāts jau kopš vasaras.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 16:22, pirms 7 gadiem
Ņekļudovs klāt, Vilkoits prom... Zemgalei noteikti zaudējums.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 18:30, pirms 7 gadiem
Ņekļudovs Liepājā tika nosūtīts uz leju, jo sāka trenēt mazos hokejistus, tāpēc nespēja dot simtprocentīgu atdevi Virslīgas komandai. Toties Zemgalē aizsargs varēs trenēt gan mazos censoņus, gan spēlēt Virslīgā.

     [+] [-]

, 2016-11-01 19:00, pirms 7 gadiem
Hokeja Blogs rakstīja: Ņekļudovs Liepājā tika nosūtīts uz leju, jo sāka trenēt mazos hokejistus, tāpēc nespēja dot simtprocentīgu atdevi Virslīgas komandai. Toties Zemgalē aizsargs varēs trenēt gan mazos censoņus, gan spēlēt Virslīgā.
Kas tās par muļķībām? Tad jau Diļevka arī tagad spēlētu 1.līgā.