Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

"Mogo" pievienojas Krišs Lipsbergs

"Mogo" pievienojas Krišs Lipsbergs
Krišs Lipsbergs
Foto: HK Sanok

Gatavojoties Latvijas čempionāta jaunajai sezonai, 2015. gada Latvijas čempiones HK "Mogo" rindām pievienojies 23 gadus vecais aizsargs Krišs Lipsbergs, liecina komandas sociālajos tīklos publicētā informācija.

Lipsbergs aizvadītajā sezonā spēlēja Polijas čempionātā, kur lielāko sezonas daļu pārstāvēja "Polonia Bytom" rindas. Latvijā aizsargs nav spēlējis kopš 2014. gada, kad bija aizvadījis jau savu ceturto sezonu "HK Rīga" sastāvā. Pirms diviem gadiem Lipsbergs debitēja arī Latvijas izlasē.

Atgādināsim, ka šovasar "Mogo" ievērojami papildinājusi komandas rindas - tai pievienojušies uzbrucēji Jānis Ozoliņš, Juris Ziemiņš, Andrejs Smirnovs, kā arī aizsargs Ričards Birziņš. Izteikts komandas rindās pašlaik bija tieši aizsargu trūkums, jo komandas pieteikumā čempionātam Krišs Lipsbergs būs vien sestais aizsargs.

Jāatzīmē, ka pagājušo sezonu "Mogo" rindās aizvadīja abi Kriša Lipsberga brālēni - Miks Lipsbergs un Edgars Lipsbergs. Kamēr Miks pievienojies spēcīgākajai Francijas līgai, Edgars karjeru turpinās "HK Kurbads" sastāvā.


, 2016-09-01 15:13, pirms 8 gadiem
Tikmēr šodien pārbaudes spēlē Kurbads uzvarēja HK Rīga 5:2.
Sastāvus gan nezinu.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.