Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokeja virslīgai, iespējams, pievienosies Ķīnas klubs

Latvijas hokeja virslīgai, iespējams, pievienosies Ķīnas klubs
HK “Liepaja”

Jaunā hokeja sezona sagaidāma ar visnotaļ lielām pārmaiņām, kas gan šoreiz vairāk ietekmēs tieši 1. līgas esamību, bet jaunas vēsmas sagaidāmas arī Latvijas hokeja virslīgas čempionātā.

Virslīgā savu dalību turpinās esošās komandas - Kurbads, Mogo, Zemgale, HS Rīga un atjaunotais Liepajas hokeja klubs. Spekulācijas notiek ap Prizmas komandu, kuras motivācija pārstāvēt Latvijas hokeja virslīgu pēdējos gados nav bijusi tā augstākā, tāpēc pagaidām skaidrības nav. Prizmas komanda ir pieteikusi sevi startam jaunajai Latvijas attīstības līgai.
Tiek runāts par jaunu komandu pievienošanos Latvijas virslīgai, kur, visticamākais variants ir Ķīnas komandas, kas bāzēta Rīgā, pievienošanās virslīgai.
Arī Ventspils un Daugavpils ir izteikušas vēlmi startēt augstākajā Latvijas hokeja līgā, taču, visticamāk, tas nenotiks šogad - finansiālu iemeslu dēļ.