Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: Latvija pret Angliju telpu futbolā, pieredzējušo vīru kaujā "Kurbads" pret "Prizmu"

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Latvija pret Angliju telpu futbolā, pieredzējušo vīru kaujā "Kurbads" pret "Prizmu"
Foto: LFF

Sportacentrs.com TV nedēļas nogalē sekos Latvijas futzāla izlases spēlei pret Angliju, kas vienlaikus būs cīņa par iekļūšanu nākamajā Pasaules kausa kvalifikācijas kārtā, tāpat būs aktuālās spēles Latvijas hokeja čempionātā un Baltijas volejbola līgā.

Sestdien 13:00 HS “Rīga”, kas nule kā pieveikusi “Prizmu”, mēģinās revanšēties vienai no šī brīža karstākajām komandām HK “Zemgale/LLU”. Jelgavnieki dzenas pakaļ “Prizmai” kopvērtējumā, turklāt seši šīs komandas spēlētāji iekļauti Latvijas izlases sastāvā Korejā paredzētajam pārbaudes turnīram. Citās spēlēs divu pieredzējušu komandu duelī “Kurbads”, kas savukārt dzenas pakaļ “Zemgalei/LLU”, tiksies ar “Prizmu”, savukārt “Liepājai”, kas izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, nopietnu cīņu sola tabulas līdere “Mogo”.

Jelgavā sestdien noslēgsies FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra grupas spēles telpu futbolā. Latvijas izlase, kas iepriekš cīnījās neizšķirti ar Kipru (0:0) un sarāva gabalos Gibraltāru (9:0), spēlēs pret Angliju un, lai iekļūtu nākamajā kārtā, visvieglākais risinājums ir uzvara. Pret angļiem Latvija jau spēlējusi - nesenākie dueļi bijuši 2015. gada janvārī, cīnoties neizšķirti (2:2), bet dažus mēnešus iepriekš pārbaudes spēlēs divreiz zaudējot. Spēles tiešraide pulksten 17:00 Sportacentrs.com TV.

Sestdien un svētdien tiks noskaidroti medaļu ieguvēji Latvijas čempionātā badmintonā - sestdienas vakarā 20:00 pieslēgsimies izšķirošajiem notikumiem dubultspēlēs, bet svētdien 18:00 sāksies medaļu cīņas vienspēlēs.

Svētdien ledu Piņķos griezīs HK “Rīga” jaunie talanti, kas 13:00 MHL regulārās sezonas mačā tiksies ar “Krylya Sovetov”. Atgriezušies no četru izbraukuma spēļu tūres, rīdzinieki mēģinās revanšēties par pamatīgo zaudējumu viesos. Toreiz HK “Rīga” uzvarēja vienā no divām spēlēm, savā laukumā jāizcīna divas uzvaras.

“Credit24” Meistarlīgā volejbolā tuvojas izšķirošie notikumi, bet vēl jānoskaidro regulārās sezonas vietu sadalījums turnīra tabulā. “RTU/Robežsardze” izcīnījusi četras uzvaras pēdējās piecās spēlēs un sestdien mēģinās turpināt sēriju, atkārtoti pieveicot “TalTech”. Svētdien nopietns pārbaudījums Latvijas čempioniem “Jēkabpils Lūšiem”, kas viesos tiksies ar tabulas vicelīderi “Saaremaa”. Savukārt pastarīte “Biolars/Jelgava” centīsies tikt pie otrās uzvaras sezonā, tiekoties ar “TalTech”.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
02.02.13:00*OHL regulārā sezonaHS Rīga - HK Zemgale/LLU
02.02.14:00FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāGibraltārs - Kipra
02.02.15:00OHL reguārā sezonaHK Kurbads - HK Prizma
02.02.16:00Credit24 Meistarlīga volejbolāTalTech - RTU/Robežsardze
02.02.17:00*FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāAnglija - Latvija
02.02.17:00*OHL regulārā sezonaHK Liepāja - HK Mogo
02.02.20:00*Latvijas čempionāts badmintonāDubultspēļu fināli
03.02.13:00*MHL regulārā sezonaHK Rīga - Krylya Sovetov
03.02.16:00*Credit24 Meistarlīga volejbolāSaaremaa VK - Jēkabpils Lūši
03.02.18:00*Latvijas čempionāts badmintonāVienspēļu fināli
03.02.19:00Credit24 Meistarlīga volejbolāTalTech - VK Biolars/Jelgava

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!