Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzvaras vārtus pret Rīgas "Dinamo" guvušais Denforts tiek atzīts par oktobra labāko uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uzvaras vārtus pret Rīgas "Dinamo" guvušais Denforts tiek atzīts par oktobra labāko uzbrucēju
Džastins Denforts. Foto: KHL

Ņemot vērā, ka šodien Kontinentālajā hokeja līgā spēles netiek aizvadītas, jau paziņoti oktobra labākie spēlētāji.

Par labāko vārtsargu atzīts Eduārs Paskāls no Jaroslavļas “Lokomotiv”, kurš oktobrī uzvarēja desmit no 11 spēlēm (divas uzvaras - bullīšos). Kanādietis aizvadīja četras sausās spēles (trīs no tām - izbraukumā). Paskāls atvairīja 96,06% metienu, vidēji ielaida 0,98 ripas un viņa sausā sērija sasniedza 139:54 minūtes.

Labākā aizsarga gods ticis Daniilam Miromanovam, kurš pārstāv “Sochi”. Aizvadot 11 spēles, viņš tika pie astoņiem punktiem - trīs vārti un piecas piespēles. Duelī pret Nursultanas “Barys” viņš guva pat divus vārtus. Miromanovs tika pie +4 lietderības koeficienta, izdarīja 27 un bloķēja deviņus metienus.

Par labāko uzbrucēju atzīts Džastins Denforts no Podoļskas “Vityaz”. Sezonas ievadā viņš spēlēja vienā virknējumā ar Kasparu Daugaviņu, bet oktobrī lielākoties spēlēts šķirti. “Vityaz” uzvarot sešos no 11 mačiem, Denforts savāca 12 (5+7) punktus, kas kļuva par oktobra labāko rādītāju starp visiem spēlētājiem. Pret “Sochi” viņš guva divus vārtus, bet pret Rīgas “Dinamo” iemeta uzvaras ripu. Denfortam +3 lietderība, 19 spēka paņēmieni un trīs bloķēti metieni.

Labākais jaunais spēlētājs otro mēnesi pēc kārtas ir Omskas “Avangard” uzbrucējs Jegors Činahovs, kurš deviņās spēlēs guva trīs vārtus un sakrāja septiņus punktus. 19 gadus vecais uzbrucējs pie punktiem tika piecās spēlēs. Pret Jekaterinburgas “Avtomobilist” viņš tika pie 0+3.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/10/31/...