Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Skabelka - Skudras asistents Ņižņijnovgorodā

Skabelka - Skudras asistents Ņižņijnovgorodā
Pēteris Skudra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Baltkrievijas izlases bijušais galvenais treneris Andrejs Skabelka apstiprināts kā Pētera Skudras asistents Ņižņijnovgorodas "Torpedo", šodien informē krievu kluba mājas lapa.

Skabelkas kontrakts ar Baltkrievijas hokeja federāciju noslēdzās 30. maijā. Baltkrievu treneris apstiprina, ka piedāvājums līgumu pagarināt nav sekojis. "Saruna ar federāciju bija. Es izstāstīju savu redzējumu par situāciju un tālāko attīstību. Tomēr ir viedoklis, ka izlasi jāvada ārzemju speciālistam." Iepriekš tika ziņots, ka pazīstamais kanādiešu treneris Glens Henlons ieradies Minskā, lai veiktu pārrunas ar Baltkrievijas izlases federāciju. Skabelkas vadītā baltkrievu izlase nespēja kvalificēties Soču olimpiskajām spēlēm, bet pasaules čempionātā ierindojās 14. vietā.

Ņižņijnovgorodas kluba ģenerāldirektors Andrejs Osipenko kanālā "Torpedo TV" vakar paziņoja, ka Skabelka būs glavenā trenera Pētera Skudras asistents, bet šodien klubs oficiāli informē, ka fakts ir noticis.

Kā jau ziņots, latviešu speciālists Pēteris Skudra no 1. maija oficiāli stājies "Torpedo" galvenā trenera amatā, kluba vadībai patika viņa piedāvātā spēles koncepcija. Komandu pametuši vairāki vadošie hokejisti, notiek aktīvs darbs pie spēlētāju sastāva komplektācijas jaunajai KHL sezonai.

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru
goals.by


, 2013-05-31 13:34, pirms 11 gadiem
Skudru par LV galveno treneri. Joks.
, 2013-05-31 13:45, pirms 11 gadiem
Zinot to kā tur patīk mainīt trenerus, paredzams, ka skudra līdz sezonas vidum tiks nomainīts, gan jau tas pats skabelka būs galvenais, novēlu, lai tas tā nenotiktu!
, 2013-05-31 14:06, pirms 11 gadiem
100500 rakstīja: Skudru par LV galveno treneri. Joks.
Kāpēc joks? Lai sevi pierāda, kā labs speciālists, tad jau pēc pāris gadiem ar varētu būt izlasē treneris p
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.