Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Karsums un Rēdlihs figurē KHL nedēļas spēka paņēmienos

Kontinentālā hokeja līga (KHL) apkopojusi sezonas 13. nedēļas labākos spēka paņēmienus. Devītajā vietā ir Rīgas "Dinamo" latviešu aizsargs Jēkabs Rēdlihs. Septītajā pozīcijā ierindots Maskavas "Dynamo" mūsu uzbrucējs Mārtiņš Karsums. Pirmo vietu izpelnījies Astanas "Barys" vietējais uzbrucējs Romāns Starčenko.
Video: KHL


, 2016-11-30 11:04, pirms 7 gadiem
Par Karsumu jau sanāktu labais klips. Viņam jau ļoti daudz niknu spēka paņēmienu bijis. Toreiz pret zviedru, tas točna top 3 spēka paņēmiens bija viņa karjerā.
, 2016-11-30 13:11, pirms 7 gadiem
Ziile rakstīja: Par Karsumu jau sanāktu labais klips. Viņam jau ļoti daudz niknu spēka paņēmienu bijis. Toreiz pret zviedru, tas točna top 3 spēka paņēmiens bija viņa karjerā.
Godīgi sakot, tas viņa hits ne tuvu nav viņa TOP 3 karjeras hitos.
Bet vispār par viņu varētu uztaisīt tādu hitu highlightu, ka to varētu mierīgi nolikt pretī jebkuram pasaules līmeņa hokeja hiteru highlightam un nenobālēt ne sekundi.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.