Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL vadība neļāva ''Jokerit'' publiskot Covid-19 saslimušo skaitu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

KHL vadība neļāva ''Jokerit'' publiskot Covid-19 saslimušo skaitu
Foto: jokerit.com

Somijas medijs ''Iltalehti'' ziņo, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība nav ļāvusi sākotnēji Helsinku ''Jokerit'' publiskot Covid-19 saslimušo skaitu pēc tam, kad četriem hokejistiem tika atklātas pozitīvas analīzes. Dienu vēlāk KHL vadība gan šādu atļauju deva.

23. oktobrī tika ziņots, ka, atgriežoties no izbraukuma, Jāņa Kalniņa pārstāvētajā Helsinku ''Jokerit'' tika konstatēti otro reizi sezonā pozitīvie Covid-19 gadījumā, kas vienībai vēlreiz lika doties karantīnā. Helsinku “Jokerit” laika posmā no 17. līdz 21. oktobrim aizvadīja trīs izbraukuma spēles, izcīnot divas uzvaras. Vispirms ar 4:3 tika pārspēta Novosibirskas “Sibir”, kam sekoja 1:4 pret Habarovskas “Amur” un varonīga atspēlēšanās pret Nursultanas “Barys” - atrodoties iedzinējos ar 0:4, pēdējā trešdaļā izdevās dzēst deficītu un pagarinājumā izcīnīt uzvaru ar 5:4. Karantīnas dēļ tika pārceltas vairākas ''Jokerit'' spēles.

Somijas medijs ''Iltalehti'' ziņo, ka sākotnēji KHL vadība nav ļāvusi ''Jokerit'' publicēt informāciju par saslimšanu ar Covid-19 un cik daudziem tas ir konstatēts. 22. oktobra vakarā pēc rezultātu saņemšanas KHL neļāva to darīt zināmam plašākai sabiedrībai, atļauju dodot vien 23. oktobrī. Pirmajās analīzēs ''Jokerit'' tika novēroti četri pozitīvi Covid-19 gadījumi, bet svētdien veiktās analīzes deva papildus astoņus pozitīvus gadījumus. 28. oktobrī veiktajās analīzes visas bijušas negatīvas un jau 1. novembrī vienība aizvadīs spēli pret Roberta Bukarta pārstāvēto Čerepovecas ''Severstal''.

Helsinku ''Jokerit'' ar izcīnītu 21 punktu 15 spēlēs ieņem 7. vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.iltalehti.fi/khl/a/ec63...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 15:44, pirms 3 gadiem
Es brīnos, kāpēc Jokerit vēl nav izstājušies no tās ... līgas

     [+] [-]

, 2020-10-30 16:00, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Es brīnos, kāpēc Jokerit vēl nav izstājušies no tās ... līgas
krievi (krievu nauda) nevar izstāties no krievu līgas

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 16:44, pirms 3 gadiem
Tā saucās utainās paRašas vārda brīvība

     [+] [-]

, 2020-10-30 17:01, pirms 3 gadiem
Mūsu suns savickis arī labprāt visiem mutes aizbāztu un paziņotu, ka viss ir kārtībā, uztraukumam iemeslu nav, tikai daži iesnainie komandā